Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, με τον Ζέκα να αποτελεί το νέο πρόσωπο στο Κορωπί.

Το πρωί οι «πράσινοι» υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού και το απόγευμα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, κάνοντας… ενεργοποίηση για τα εργομετρικά τεστ που θα ακολουθήσουν την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Ο Ιωαννίδης έκανε θεραπεία, ενώ απόντες ήταν οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Κλεϊνχέισλερ και Μλαντένοβιτς.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Το πρώτο ραντεβού της νέας αγωνιστικής περιόδου για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού είχε δοθεί για σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουνίου!

Το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης» έγιναν τα απαραίτητα μοριακά τεστ ανίχνευσης Covid και το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση, η εναρκτήρια για τη θερινή προετοιμασία του Τριφυλλιού. Το παρών στην πρώτη του Τριφυλλιού έδωσε και ο «νέος» Ζέκα, οποίος ήταν σαν να μην έλειψε μια μέρα από την ομάδα…

Στη διάρκεια της πρώτης προπόνησης οι Πράσινοι ουσιαστικά έκαναν ενεργοποίηση ενόψει των εργομετρικών τεστ που θα ακολουθήσουν το πρωί της Πέμπτης και της Παρασκευής.

Θεραπεία λόγω της θλάσης που υπέστη σε προπόνηση της Εθνικής ομάδας, ακολούθησε ο Ιωαννίδης. Απόντες από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα είναι οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Κλεϊνχέισλερ, Μλαντένοβιτς».

Όλα Πράσινα.