Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κρατήσει τον Μπερνάρ, όμως η Ατλέτικο Μινέιρο απάντησε αρνητικά στην σχετική πρόταση!

Ο Μπερνάρ έχει υπογράψει εδώ και καιρό με την Ατλέτικο Μινέιρο για την επόμενη σεζόν, όμως αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μισό της σεζόν, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να μετανιώσουν που δεν του έκαναν πρόταση για την παραμονή του.

Σύμφωνα λοιπόν με το «Radio 98», το «Τριφύλλι» έκανε την ύστατη στιγμή μια προσπάθεια να διατηρήσει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στο ρόστερ του και απευθύνθηκε στην Ατλέτικο, καταθέτοντας πρόταση για να διατηρήσει τον έμπειρο άσο στην Ελλάδα.

Ωστόσο, η βραζιλιάνικη ομάδα -όπως ήταν λογικό- απάντησε αρνητικά στην σχετική πρόταση, κάτι που σημαίνει ότι ο Μπερνάρ θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό αμέσως μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Δείτε την ανάρτηση:

O Panathinaikos não quer perder o Bernard e ofereceu alguns milhões para que o pré-contrato assinado com o Galo não seja efetivado. O Galo rechaçou de imediato e disse que se eles quiserem ja podem ate liberar o meia para vir para o Brasil. Igor Assunção l Rádio 98 pic.twitter.com/XxdmAi8re9— CANAL BICA GALO (@canalbicagalo) April 22, 2024

Όλα Πράσινα.