Απίστευτο περιστατικό στο ματς του Λαυρίου με το Περιστέρι, με πρωταγωνιστή τον Μάρκους Ντένμον!

Ο Μάρκους Ντένμον αγωνίστηκε στο παρελθόν στο «Τριφύλλι» και φέτος επέστρεψε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Περιστερίου, παίζοντας πια υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη.

Στο ματς της ομάδας των δυτικών προαστίων με το Λαύριο λοιπόν, ο Αμερικανός πρωταγωνίστησε σε ένα… σπάνιο περιστατικό, αφού πήγε στον πάγκο των αντιπάλων του για να ακούσει τις οδηγίες του Σερέλη!

Φυσικά οι παίκτες του Λαυρίου θέλησαν να τον απομακρύνουν και υπήρξε μια μικρή ένταση, η οποία όμως εκτονώθηκε γρήγορα και δεν υπήρξε κάτι χειρότερο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Λαύριο – Περιστέρι | ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ περιστατικό – Ο Ντένμον πήρε μεταγραφή στο Λαύριο για 1 λεπτό! “,”description”:”Ο Ντένμον πήγε να ακούσει τις οδηγίες του Σερέλη και “άναψαν” τα αίματα. “,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMi8xMS8yNi8xNS8wMF81OF82MzgyMmEyYTdhODUwLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M”,”uploadDate”:”2022-11-26T15:02:11.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v17kiaczo36&playlistId=v-combaal8xy3d”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Όλα Πράσινα.