Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς έρχεται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, κάτι που φυσικά μπορεί να φέρει εξελίξεις και στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός έχει καταλήξει στην περίπτωση του Εργκίν Αταμάν για τον πάγκο του και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, κάτι που παραδέχτηκε μάλιστα και ο ίδιος ο Τούρκος τεχνικός, εκφράζοντας την επιθυμία του να γίνει… ο νέος Ομπράντοβιτς του «Τριφυλλιού»!

Στα τέλη της εβδομάδας λοιπόν ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς έρχεται στην Αθήνα και είναι προφανές πως η άφιξή του θα σηματοδοτήσει εξελίξεις για τον «Εξάστερο», αφού θα υπάρξουν επαφές με ανθρώπους της ομάδας, τόσο για τον Τούρκο τεχνικό, όσο και για κάποιους παίκτες.

Ο κορυφαίος ατζέντης έχει στο πελατολόγιό του τον Αταμάν και σίγουρα αυτό θα είναι το κύριο θέμα συζήτησης, όμως στο… τραπέζι αναμένεται να πέσουν και ονόματα αθλητών που εκπροσωπεί, όπως ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ που θα λάβει άμεσα ελληνικό διαβατήριο κι έτσι θα μπορεί να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό ως Έλληνας.

Βέβαια αυτό που προέχει είναι το ζήτημα του προπονητή, αφού αυτός θα κάνει και τις επιλογές για την διαμόρφωση του ρόστερ, όμως όπως και να ‘χει οι εξελίξεις αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!

Όλα Πράσινα.