Ο άλλοτε πρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Ρισβάς, «έφυγε» από την ζωή, με την ΠΑΕ, την ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό να εκδίδουν συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον χαμό του άλλοτε προέδρου του Συλλόγου Νίκου Ρισβά.

Στη θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια του Παναθηναϊκού Α.Ο. καθώς έφυγε από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος του «τριφυλλιού» Νίκος Ρισβάς που άφησε τη δική του σφραγίδα στον Σύλλογο σε δύσκολη εποχή.

Ο Νίκος Ρισβάς ανέλαβε τα ηνία του Ερασιτεχνικού Παναθηναϊκού την σεζόν 2010-2011 ενώ την προηγούμενη σεζόν επί προεδρίας Μιχάλη Κίτσιου κατείχε το πόστο του Αντιπροέδρου.

Ήταν σημαντικός νομικός των Αθηνών και πάντοτε ήταν δίπλα στον αγαπημένο του Σύλλογο. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του όταν αποχώρησε διοικητικά από το «τριφύλλι» και ανέφερε:

«Δεν είμαι καρεκλοκένταυρος και αυτό το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Παραιτήθηκα για λόγους ευθιξίας και όχι για τις επικρίσεις στο πρόσωπό μου. Από τις εκλογές να έρθουν νέοι άνθρωποι στον Σύλλογο. Παραμένω φίλος, φίλαθλος και οπαδός του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ της καρδιάς μου, του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ των παιδιών μου, της ζωής μου ολόκληρης».

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει το Σάββατο 20 Μαϊου στο νεκροταφείο του Παπάγου στις 13:30».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του άλλοτε προέδρου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου και μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκου Ρισβά, ο οποίος αγαπούσε το σύλλογο και τον ακολουθούσε σε κάθε του βήμα. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 20 Μαΐου στη 1.30 μ.μ. στο νεκροταφείο Παπάγου».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του άλλοτε προέδρου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, Νίκου Ρισβά και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Όλα Πράσινα.