Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Σαλαμίνα διακόπηκε με το σκορ στο 3-0, με παίκτη των φιλοξενούμενων να επιτίθεται στον διαιτητή!

Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη:

«Η ανδρική ομάδα Futsal του Παναθηναϊκού ήταν μπροστά με 3-0 στο σκορ στο χτεσινοβραδινό ματς με τη Σαλαμίνα ωστόσο ο αγώνας διακόπηκε στο 18΄ καθώς οι φιλοξενούμενοι αποχώρησαν.

Στο αγωνιστικό μέρος οι «πράσινοι» δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους καθώς προηγήθηκαν από πολύ νωρίς με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραβίδα στο 4΄.Λίγο αργότερα ο Ποσίνκοβιτς διπλασίασε τα τέρματα για τους «πράσινους» ενώ στο 18΄ ο Κρασώνης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Παναθηναϊκός (Ζιάβας): Π.Μπελτσίδης,Β.Αυλωνίτης, Καραβίδας,Ποσίνκοβιτς, Κλαούντιο, Οικονομίδης, Κρασώνης, Γ.Αυλωνίτης, Σταυρακόπουλος, Χριστόπουλος, Γρηγοράκος, Παυλίδης Βλάχος, Πακακώστας και Παναγιωτόπουλος.

Ενάμιση λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης αθλητής των φιλοξενούμενων επιτέθηκε στον διαιτητή προσπαθούσε να τον κουτουλήσει και τον έβριζε. Μετά έβριζε την κερκίδα και τελικά οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν και τις επόμενες ημέρες θα γίνει  γνωστή η τύχη του αγώνα».

Όλα Πράσινα.