Ο Παναθηναϊκός Β’ θα παίξει στο γήπεδο της Ριζούπολης την επόμενη αγωνιστική, με τον Απόλλωνα να κάνει λόγο για… έξωση της ομάδας του!

Ο Παναθηναϊκός Β’ υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου τον Πανσερραϊκό, με το ματς αυτό να διεξάγεται στο γήπεδο της Ριζούπολης, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της Super League 2.

Ο Απόλλων Σμύρνης πάντως φαίνεται πως είναι έξαλλος με την εξέλιξη αυτή και εξέδωσε ανακοίνωσε περί έξωσης από την έδρα του, βάλλοντας κατά του Ερασιτέχνη!

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Απόλλων ενημερώνει τους φίλους της τα ακόλουθα:

Όταν ορίστηκε ο 1ος αγώνας της ομάδας μας, για την 1η αγωνιστική, με την ΑΕΚ Β’, η Διοργανώτρια Αρχή διατήρησε επιφύλαξη και έβαλε… αστεράκι στον αγώνα, διότι η ΠΑΕ Απόλλων δεν είχε εξασφαλίσει παραχωρητήριο για να μπορεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι αυτό.

Μετά από πολλές πιέσεις και διαβουλεύσεις ο Ερασιτέχνης Απόλλων που είναι ο τυπικός ιδιοκτήτης του γηπέδου της Ριζούπολης, μας επέτρεψε να αγωνιστούμε την τελευταία στιγμή και πριν η διοργανώτρια αρχή ορίσει τον εντός έδρας αγώνα μας σε ουδέτερο γήπεδο.

Στις 14/11/2022 λάβαμε νέα έγγραφη επιστολή από τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα που ανέφερε ότι εάν δεν ενδώσουμε στις νέες απαιτήσεις του και δεν εξασφαλίσουμε χρήματα από την χορηγία της ομάδας μας θα ανακαλούσε το παραχωρητήριο εντός ολίγων ωρών.

Τους απαντήσαμε ότι τα μόνα χρήματα που μπορούμε να τους διαθέσουμε είναι αυτά που προβλέπει ο Νόμος δηλαδή τα ποσοστά από τα εισιτήρια και τα ποσοστά από τις πινακίδες του γηπέδου. Είναι περιττό να πούμε ότι ο Ερασιτέχνης ανακάλεσε το παραχωρητήριο.

Ως εκ τούτου σήμερα η ΠΑΕ Απόλλων δεν έχει παραχωρητήριο του γηπέδου για να μπορέσει να αγωνιστεί στους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Υπενθυμίζουμε στους φίλους μας ότι στις 14/09/2022 ο Ερασιτέχνης Απόλλων σφράγισε το γήπεδο με δικαστικό επιμελητή, άλλαξε τις κλειδαριές του γηπέδου της Ριζούπολης, πέταξε από τα γραφεία της την ΠΑΕ Απόλλων -εκεί που στεγαζόταν η έδρα της ομάδας-, κλείδωσε το γυμναστήριο που χρησιμοποιούσαν οι αθλητές και απενεργοποίησε τα πλυντήρια για να μην μπορεί να λειτουργήσει ο οργανισμός της ΠΑΕ Απόλλων, εξολοκλήρου. Στέρησε, δηλαδή, αντίθετα με το Νόμο, από την ΠΑΕ Απόλλων τους αναγκαίους χώρους και τις αθλητικές εγκαταστάσεις για τις προπονήσεις και τους αγώνες.

Ο Ερασιτέχνης Απόλλων οδήγησε στο δικαστήριο την ΠΑΕ Απόλλων για να επιτύχει την έξωσή της.

Το Δικαστήριο με την απόφασή του υποχρεώνει τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα να πειθαρχήσει και να αφήσει την ομάδα να αγωνίζεται στην φυσική της έδρα. Μάλιστα η απόφαση αυτή λέει ρητά ότι στο γήπεδο της Ριζούπολης έχει απόλυτη προτεραιότητα η ΠΑΕ Απόλλων.

Αντίθετα με το Νόμο και τη δικαστική απόφαση, ο Ερασιτέχνης Απόλλων με την καθοδήγηση του νομικού συμβούλου του κ. Α. Φόρτωμα και του εξωθεσμικού παράγοντα κ. Κ. Παπαγεωργίου, έχουν θέσει προτεραιότητα να ενοικιάζουν το γήπεδο και τον αγωνιστικό χώρο που εμείς έχουμε φτιάξει, με δικά μας έξοδα, σε οποιαδήποτε ομάδα προσφέρει το αντάλλαγμα που επιθυμούν και πετάνε στον δρόμο την ΠΑΕ Απόλλων.

Κατόπιν όλων αυτών και επειδή η ομάδα μας έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ τους 5 τελευταίους μήνες, διότι δεν μπορεί να λειτουργήσει κάτω από αυτές τις συνθήκες και επειδή τα παράπονα των προπονητών, των ποδοσφαιριστών και των εργαζομένων στην ΠΑΕ, μας αναγκάζουν να δώσουμε ένα τέλος στο μαρτύριο της σταγόνας.

Η ομάδα δεν μπορεί να προπονείται αλλού, να αγωνίζεται αλλού, να πλένει τα ρούχα της αλλού, να έχει τα γραφεία της αλλού, επειδή τα ορφανά της Ριζούπολης, οι κύριοι Κουρκουτάς και Καπίρης μαζί με τον χορηγό τους δημιουργούν όλα αυτά τα προβλήματα και συνασπίζονται με τα μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Απόλλωνα.

ΥΓ1: Επειδή η ιστορία θα καταγράψει ποιοι προχώρησαν σε έξωση της ομάδας από το γήπεδο της, ένα γήπεδο που φτιάχτηκε για να παίζει η ποδοσφαιρική ομάδα και όχι για να γίνει πισίνα, αναφέρουμε τα ονόματα των κυρίων αυτών:

Αριστοτέλης Φόρτωμας, ως καθοδηγητής νομικός σύμβουλος και δήθεν Απολλωνιστής

Κ. Παπαγεωργίου, ορκισμένος εχθρός της ΠΑΕ Απόλλων, μέλος του Ερασιτέχνη πρώην Πρόεδρος ΔΣ και νυν εξωθεσμικός παράγοντας.

Παναγιώτης Καταβέλος, Πρόεδρος Δ.Σ

Εμμανουήλ Δημητρίου, Α΄ Αντιπρόεδρος Δ.Σ.

Στέφανος Ιντζόγλου, Β΄ Αντιπρόεδρος

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, μέλος Δ.Σ.

Μιχαήλ Τσάλιος, μέλος ΔΣ

Γεώργιος Κανελλάκης, μέλος ΔΣ

Δημήτριος Αθανασέκος, μέλος ΔΣ

Σπυρίδων Μίντζης, μέλος ΔΣ

Ευάγγελος Λαμπρινός, μέλος ΔΣ

Ευάγγελος Ζαρδής, μέλος ΔΣ

Νικόλαος Περίκος, μέλος ΔΣ

Πολύβιος Αφρουδάκης, μέλος ΔΣ

Γεώργιος Κανελλόπουλος, μέλος ΔΣ

Θεόδωρος Κεφαλάς, μέλος ΔΣ.

Στην όλη κατάσταση και στη λήψη αποφάσεων καθοριστικό ρόλο έχουν παίξει τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου των Ανύπαρκτων οι κύριοι Κουρκουτάς και Καπίρης καθώς επίσης ο ηθικός αυτουργός του προβλήματος, ο γνωστός χορηγός.

ΥΓ2: Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας, να ενισχύσουν την προσπάθεια της στα τυπικά εντός έδρας παιχνίδια της. Το πρώτο παιχνίδι από αυτά θα γίνει στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης με την ομάδα των Χανίων.

ΥΓ3: Όσοι έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια διαρκείας, ενημερώνουμε ότι θα κάθονται στις θέσεις των επισήμων σε οποιοδήποτε γήπεδο της Αθήνας μας φιλοξενήσει για τους επόμενους τυπικά εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

ΥΓ4: Α) Έχουμε προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη και θα αξιώσουμε μέχρι το τέλος κάθε δικαίωμα της ομάδα μας να αγωνίζεται στην φυσική της έδρα που είναι η Ριζούπολη.

Β) Θα αξιώσουμε την αποζημίωση που μας επιτρέπει ο νόμος από την ζημιά που μας έχουν προκαλέσει οι συγκεκριμένοι κύριοι.

Γ) Τους έχουμε καταγγείλει στην Επιτροπή Δεοντολογίας και θα συνεχίσουμε να τους καταγγέλλουμε σε κάθε Αρχή, μέχρι να δικαιωθούμε.

Δ) Περιμένουμε την Δικαιοσύνη να αποφασίσει το αυτονόητο και να μας δώσει την δυνατότητα να επιστρέψουμε στην φυσική μας έδρα, στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Ε) Οι κύριοι του Ερασιτέχνη Απόλλωνα με τις ψευδές ανακοινώσεις τους καθώς επίσης και τα ορφανά της Ριζούπολης και ο χορηγός τους μπορούν να λένε όσα ψεύδη θέλουν. Μπορούν να βγάζουν όσες ανακοινώσεις θέλουν για να τις διαβάζουν, μεταξύ τους. Εμείς είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε μαζί τους και θα τα βρούμε με τους κυρίους αυτούς στα δικαστήρια».

Όλα Πράσινα.