Η προοπτική της Ρέιντζερς φαίνεται πως «κλείνει» για τον Γιάννη Κώτσιρα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η παραμονή του στην ομάδα είναι δεδομένη.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αναβαθμιστεί στην θέση του δεξιού μπακ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παρακολουθεί με ενδιαφέρον την περίπτωση του Πρεσιάδο και παράλληλα να έχει κι άλλους στόχους στην λίστα του.

Επιθυμία του Σέρβου τεχνικού είναι να έρθει στην Αθήνα ένας παίκτης για βασικός, ο οποίος θα είναι καλύτερος από τον Κώτσιρα και θα βρει άμεσα -ή θα διεκδικήσει με μεγάλες αξιώσεις- μια θέση στην «πράσινη» ενδεκάδα.

Εφόσον συμβεί αυτό λοιπόν, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πώλησης του Κώτσιρα, ο οποίος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και μπορεί να επιδιώξει να πάει σε μια ομάδα που θα είναι βασικός, όπως ήταν την τελευταία διετία στο «Τριφύλλι».

Αυτή πάντως δεν θα είναι η Ρέιντζερς, αφού οι Σκωτσέζοι θα αποκτήσουν τον Ντιζόν Στέρλινγκ, που θα κάνει δίδυμο με τον Ταβερνιέρ, με αποτέλεσμαν α μην υπάρχει πλέον χώρος για τον Κώτσιρα, που πράγματι βρισκόταν στην λίστα τους.

Ο Φακούντο Σάντσες θα αποχωρήσει δεδομένα και μπορεί δεύτερος την επόμενη χρονιά να είναι Γιώργος Βαγιαννίδης, ο οποίος πήρε φέτος ευκαιρίες από τον προπονητή του και παρουσίασε αρκετά καλό πρόσωπο, ενώ αποτελεί μια μεγάλη «επένδυση» με προοπτικές για τον Σύλλογο.

Όλα Πράσινα.