Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε την αδιανόητη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός εναντίον του.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός επέλεξε να τοποθετηθεί κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τα όσα έγιναν στο χτεσινό «αιώνιο» ντέρμπι, δίχως να αναφέρει απολύτως τίποτα για την αισχρή συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Φυσικά ο μεγαλομέτοχος του «Εξάστερου» δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση αυτή και τοποθετήθηκε μέσα από τα social media, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όχι δεν είναι πλάκα… Αυτή είναι η ανακοίνωση του Ολυμπιακού».

«Αθέμιτος ανταγωνισμός και ζημιά στην κοινωνία είναι να χρωστάς μισό δις και βάλε και να μην στα ζητάνε» προσέθεσε στην συνέχεια, για να κλείσει λέγοντας: «Είπαμε το δόντι πονάει, όχι η π…α. Σε λίγο πάλι…».

Στην συνέχεια, με νέες αναρτήσεις, έγραψε πως:

«Για ακόμα μια φορά όχι μόνο δεν έχω αναφερθεί σε εσάς άσχημα, αλλά όπως και το 2012 έκανε πολλές προσπάθειες που πάλι απ’ ό,τι φαίνεται δεν σας αφορούν, διότο έχετε άρρωστο μυαλό.

Εμένα με αφορά το προϊόν που λέγεται μπάσκετ… Αλλά αφού πάλι θέλετε επί προσωπικού, πάλι θα χορέψετε! Πάλι θα φεύγετε κοροϊδεύοντας τον κόσμο σας για μέχρι τέλους κτλ κτλ. Έχετε μέχρι να βγω από τον οδοντίατρο για μια μεγάαααααλη συγγνώμη.

ΥΓ. Υπάρχουν τηλεφωνήματα ποοοοολύ υψηλών θαμώνων στο ΣΕΦ που επηρεάζουν δικαστικές αποφάσεις εκτός αθλητισμού που σας αφορούν;

Και επίσης, εάν νομίζετε ότι δεν καταλαβαίνουμε ότι το κάνετε επίτηδες επειδή χάσατε το πλεονέκτημα και λέτε άντε μπας και έρθει καμία καλή διαιτητής και αποφασίσει καμιά διακοπή στα Play-Offs. Για να φτιάχνουμε κλίμα σιγά σιγά».

Δείτε τα stories του:

Όλα Πράσινα.