Δεν δείχνει να έχει βάση το σενάριο περί επικείμενου ραντεβού δια ζώσης μεταξύ Παναθηναϊκού και Εργκίν Αταμάν το προσεχές διάστημα.

Λόγο για προγραμματισμένη συνάντηση στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα μεταξύ ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Εργκίν Αταμάν έκανε δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας κατά τη διάρκεια της Τρίτης (25/4).

Παρόλα αυτά, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Τούρκος τεχνικός δεν θα έρθει στην Αθήνα το προσεχές διάστημα για λογαριασμό του «Τριφυλλιού». Μάλιστα, τόσο οι «πράσινοι», όσο κι η πλευρά του κόουτς της Εφές, διαψεύδουν το εν λόγω σενάριο.

Άλλωστε, αφενός ο δις πρωταθλητής Ευρώπης με την τουρκική ομάδα έχει ακόμη σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις και δεν μπορεί να απουσιάσει διεκδικώντας το πρωτάθλημα, ενώ αφετέρου στον «Εξάστερο» προετοιμάζονται πυρετωδώς για το δεύτερο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ για τα Play-Offs της Basket League.

Βέβαια, όπως έχουμε επισημάνει πολλάκις, η συμφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αταμάν είναι δεδομένη και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας επί αυτού.

Όλα Πράσινα.