Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την άνετη νίκη του «Εξάστερου» στην Καρδίτσα, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Στο ξεκίνημα είχαμε προβλήματα. Έπαιξε ρόλο και η κούραση, καθώς παίξαμε Παρασκευή για την Euroleague. Στο δεύτερο δεκάλεπτο μας έδωσε πολλά ο Ματίας Λεσόρ σε άμυνα και επίθεση και παίξαμε το παιχνίδι μας στη συνέχεια. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Η Καρδίτσα έπαιξε καλά και υπήρχε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αν είναι το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν: «Έχουμε 6 ακόμα κρίσιμα ματς που θέλουμε να κερδίσουμε».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Η Καρδίτσα βγήκε πολύ επιθετικά στο παιχνίδι, έτρεξε στον αιφνιδιασμό, εμείς είχαμε πρόβλημα στην άμυνά μας, αλλά στη συνέχεια με τη βοήθεια του Λεσόρ σε άμυνα και επίθεση καταφέραμε να βρούμε τις λύσεις που θέλαμε.

Στη συνέχεια κάναμε το κανονικό μας παιχνίδι, γυρίσαμε τη μπάλα, παίξαμε καλή άμυνα και τελικά πήραμε μια πολύ καλή νίκη, κόντρα σε μια πολύ καλή επιθετική ομάδα όπως είναι η Καρδίτσα στην έδρα της. Εμείς είχαμε τα συνεχόμενα παιχνίδια, Παρασκευής και σήμερα, κάτι που δεν είναι εύκολο. Είχαμε όμως την ευκαιρία να μοιράσουμε το χρόνο, να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες μας, πήραμε μια καλή νίκη και παραμείναμε στην κορυφή».

Όλα Πράσινα.