Δημοσίευμα εφημερίδας στέκεται στην εντυπωσιακή βελτίωση του Φώτη Ιωαννίδη και στα όσα προσφέρει στο «Τριφύλλι».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η εφημερίτα «Τα Νέα»:

«Αν ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να θεωρηθεί MVP του Τριφυλλιού, αυτός είναι ο Ιωαννίδης. Όταν κατέφθασε στο Κορωπί ήταν ο φορ εντελώς άγουρος και οι περισσότεροι τον έβαλαν την ταμπέλα «επένδυση». Καθόλου παράλογο. Στην πορεία ο Ιωαννίδης λες και…κόβει δρόμο, βελτιώνεται συνεχώς, σημειώνει γκολ και όταν μπαίνει ως αλλαγή αποδεικνύεται καταλυτικός. Έχει, κοντολογίς, δώσει βαθμούς και επιτυχίες στην ομάδα του.

Το πλέον εντυπωσιακό; Ήδη, ο κυνηγός έχει φθάσει στο σημείο να διεκδικεί τη θέση του Σπόραρ. Το βράδυ της Κυριακής ο Γιοβάνοβιτς, που είναι δίκαιος και δεν κοιτά τα συμβόλαια, έριξε τον Έλληνα σέντερ φορ στη μάχη και όχι τον Σλοβένο διεθνή. Και δικαιώθηκε. 

Όχι μόνο γιατί έτσι αυξάνεται ο (εσωτερικός) ανταγωνισμός, αλλά και διότι ο Ιωαννίδης με τη μαχητικότητα και το πάθος του δίνει παραπάνω πράγματα στον ΠΑΟ. Ο ενθουσιασμός του, εξάλλου, μοιάζει με οξυγόνο για ΄’ένα σύνολο που πολλές φορές το χρειάζεται και σε τούτο το σημείο της σεζόν δεν είναι στα καλύτερά του. Με το σπαθί του, συνεπώς, βασικός ο γηγενής επιθετικός».

Όλα Πράσινα.