Για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη μίλησε ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ3:

«Με βάση την προκήρυξη, όταν πρόκειται να συναντηθούν μία ομάδα από την Αθήνα και μία από την Θεσσαλονίκη, ο τελικός γίνεται μόνο σε γήπεδο της Κεντρικής Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή τα δύο υποψήφια γήπεδα είναι το Πανθεσσαλικό και το AEL FC Arena, Βέβαια στον Βόλο υπάρχει το θέμα με τον Αχιλλέα Μπέο, που θέλει να γίνει τελικός μόνο με μαθητές αλλά αυτό είναι πρόβλημα της πολιτείας και θα πρέπει να δώσει λύση.

Είναι ξεκάθαρο ότι ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες, τον Άρη και τον Παναθηναϊκό, ο τελικός πρέπει βάσει της προκήρυξης να γίνει σε ένα από τα δύο γήπεδα της Κεντρικής Ελλάδας με ή χωρίς κόσμο. Ευχής έργον είναι να υπάρχει κόσμος και μακάρι από αυτόν εδώ τον τελικό, από αυτές τις δύο ομάδες, να γίνει η αιτία για να γίνονται οι τελικοί με φιλάθλους», είπε αρχικά.

Και συνέχισε, «Την ερχόμενη Δευτέρα (11/3) είναι να γίνει σύσκεψη μεταξύ της διοίκησης της ΕΠΟ και των εκπροσώπων των δύο ομάδων, ίσως και με παρουσία της Αστυνομίας. Θα συζητηθεί η έδρα διεξαγωγής του τελικού. Αν οι ομάδες θέλουν κάτι άλλο από αυτό που λέει η προκήρυξη και συμφωνήσουν, τότε μπορεί να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο το παιχνίδι από αυτά της Κεντρικής Ελλάδας».

Όλα Πράσινα.