Ο Βασίλης Βέργης σχολίασε τις καταγγελίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τόνισε ότι αυτές έπρεπε να γίνουν πριν το ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην «LiveSport»:

«Μπορώ να αντιληφθώ την πικρία των φίλων του Παναθηναϊκού για την απώλεια του πρωταθλήματος και, βέβαια, του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος έβαλε τα εκατομμύρια ευρώ του και τη σεζόν που πέρασε λειτούργησε ξανά ως κανονικός πρόεδρος του μεγάλου συλλόγου. Αντίστοιχη θα ήταν η πίκρα του Δημήτρη Μελισσανίδη και των οπαδών της ΑΕΚ, αν είχαν χάσει τον τίτλο και ον είχε κατακτήσει ο Παναθηναϊκός.

Επίσης, ως δημοσιογράφος που έγραφα και προτού κριθεί το πρωτάθλημα, αλλά και μόλις αυτό κρίθηκε, ότι θα ήταν άξια όποια από τις δύο ομάδες το κατακτούσε, προφανώς δεν υιοθετώ την άποψη ότι η μία “το έκλεψε” από την άλλη, όπως υποστήριξε ο κ.Αλαφούζος…

Είναι σημαντικό ότι τοποθετήθηκε δημόσια ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ταπεινή άποψή μου: θα ήταν πιο σημαντικό αν είχε διοργανώσει μία συνέντευξη Τύπου στην οποία θα βρίσκονταν απέναντί του αρκετοί δημοσιογράφοι και ο διάλογος θα είχε πολύ περισσότερο χρόνο από μία ραδιοφωνική συνέντευξη. Και έτσι όμως είναι σημαντικό ότι μίλησε.

Για την ομάδα του, θα έπρεπε τούτο να είχε συμβεί πριν από τη διεξαγωγή του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Όφειλε να είχε μιλήσει τότε προς τον κόσμο του Τριφυλλιού. Είναι σαφές ότι ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε επειδή αναγκάστηκε να παίξει στο Φάληρο με παίκτες οι οποίοι νοσούσαν, άρα λογικά θα είχαν “θέμα” με τις ανάσες τους».

Όλα Πράσινα.