Ο Βασίλης Βέργης παρέθεσε το δικό του σχόλιο με αφορμή το αποψινό ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην «LiveSport»:

«Το ερώτημα επανέρχεται απόψε που διεξάγεται ο δεύτερος τελικός. Είναι εφικτό να πάρει ΑΥΤΟΣ ο Παναθηναϊκός ένα παιχνίδι από ΑΥΤΟΝ τον Ολυμπιακό; Μην μπερδεύεστε με τα τεράστια ονόματα των δύο ομάδων. Ας εστιάσουμε στη σημερινή πραγματικότητα.

Ούτε παίζει κάποιο ρόλο που ο αγώνας γίνεται στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός έχει βρει τον τρόπο να φεύγει και από εκεί νικητής. Το έπραξε μάλιστα με εκπληκτική εμφάνιση πριν από λίγους μήνες και χωρίς τον Σάσα Βεζένκοφ. Το λέω καθώς σήμερα μπορεί να μην έχει έτοιμο τον Σλούκα. 

Πολλοί υποστηρίζουν ότι, αν οι Πράσινοι καταφέρουν να είναι πειστικοί στην άμυνα, μπορεί να βάλουν ξανά δύσκολα στους Ερυθρόλευκους και να δημιουργήσουν τις συνθήκες για την πρώτη νίκη τους ύστερα από 14 παιχνίδια. Θα μου επιτρέψετε, όμως, να πω ότι το παιχνίδι περνάει πρωτίστως από τη βραδιά που θα βρεθούν οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι θα πάνε στο ΟΑΚΑ πιο «ψυλλιασμένοι» από ό,τι στον πρώτο τελικό, όπου ο Παναθηναϊκός μάτσαρε εξαιρετικά…

Εκτιμώ πάντως πως παρά το γεγονός ότι το 73-70 και η εμφάνιση στο ΣΕΦ έδωσαν ψυχολογική τόνωση τους παίκτες του Σερέλη ότι «μπορούν», το «κλειδί» εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια των παικτών του Μπαρτζώκα».

Όλα Πράσινα.