Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου, Γιώργος Βαγιαννίδης, μίλησε για την κατάκτηση του τροπαίου και το «χρυσό» γκολ που πέτυχε.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το πού αφιερώνει το Κύπελλο: «Σίγουρα η οικογένειά μου είναι αυτή που μου έχει χαρίσει τα πάντα για να βρίσκομαι εδώ. Οτιδήποτε κάνω στο ποδόσφαιρο είναι χάρη σε αυτούς. Όλα τα αφιερώνω σε εκείνους. Ένα μεγάλο κομμάτι είναι οι συμπαίκτες μου, ο κ.Ιβάν, ο κ.Τερίμ, το σταφ, όλοι. Αλλά σίγουρα την αφιέρωση πρέπει να την κάνω στην οικογένειά μου, που με στηρίζουν πάντα».

Για την πίεση που υπήρχε λόγω Ευρώπης: «Είχαμε μόνο ένα πράγμα στο μυαλό μας, να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Δεν είχαμε στο κεφάλι μας τίποτα άλλο. Είναι σημαντικό, ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει λόγω της ιστορίας αυτού του Συλλόγου».

Για το τι σκέφτηκε πριν κάνει την κίνησή του στο γκολ: «Είναι κάτι που δουλεύουμε καιρό στην προπόνηση με τον κ.Μπρούσαλη. Με βοήθησε να είμαι εκεί πέρα, το συζητάμε κάθε φορά. Φώναξα στον Χουάνκαρ “δεύτερο”, με άκουσε μάλλον καθώς δεν υπήρχε κόσμος, έκανε την παράλληλη, βρέθηκα πίσω από την πλάτη του μπακ κι έβαλα το γκολ. Τόσο απλό».

Όλα Πράσινα.