Οι τράπεζες συμφώνησαν να αυξήσουν τον προϋπολογισμό για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και πλέον υπάρχουν πολλοί λόγοι για χαμόγελα στο «Τριφύλλι»!

Πέρα από το ποδοσφαιρικό γήπεδο, στον Βοτανικό θα αποκτήσει εγκαταστάσεις και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, για την υλοποίηση των οποίων υπήρξε σημαντική καθυστέρηση όλο αυτό το διάστημα.

Ο λόγος ήταν πως το ποσό των 13 εκ. ευρώ (μαζί με τον ΦΠΑ) που είχαν προϋπολογίσει οι τράπεζες αποδείχθηκε πως δεν είναι αρκετό, γεγονός που προκάλεσε… γκρίνια στο κονσόρτσιουμ και είχε ως αποτέλεσμα να «παγώσουν» προσωρινά οι διαδικασίες.

Σύμφωνα ωστόσο με το «SDNA», οι συζητήσεις που γίνονταν όλο αυτό το διάστημα είχαν αίσιο τέλος και ο Δήμαρχος έφτασε σε συμφωνία με τις τράπεζες, που δέχτηκαν να ανεβάσουν τον αρχικό προϋπολογισμό, κάτι που θα περάσει σε λίγες ημέρες και από τα ΔΣ τους.

Όσον αφορά τα επόμενα βήματα λοιπόν, η μελέτη θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο και θα διαρκέσει περίπου 6 μήνες. Στην συνέχεια θα γίνει η δημοπράτηση και μόλις αναδειχθεί ο ανάδοχος θα ξεκινήσει η κατασκευή, με ελπίδα όλων τα έργα να αρχίσουν μέσα στο 2023.

Όλα Πράσινα.