Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως εάν το «Τριφύλλι» δεν προκριθεί στο Final-4, δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:

«Πιστεύω ότι δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Χάσαμε 10 βολές. Κάναμε πολλά λάθη και ειδικά στα τελευταία 2 λεπτά, λάθη μέσα στη ρακέτα. Όλοι, παίκτες, σταφ και σύλλογος είχαν κάνει ένα φεστιβάλ πριν από το παιχνίδι. Όλοι μαζί δεν αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Για τους διαιτητές σίγουρα φταίνε δύο αποφάσεις τους, το σφύριγμα με τις τρεις βολές στον Μπόλντγουιν είναι γελοίο. Διαμαρτυρήθηκα για την απόφαση στους διαιτητές και αυτοί μου είπαν ότι με προειδοποιούν. Η προειδοποίηση ήταν για αυτούς. Χάσαμε ένα παιχνίδι και καταστρέφαμε το πλεονέκτημα που είχαμε και όλη τη δουλειά που είχαμε κάνει εδώ και 7 μήνες».

Για το αν έπαιξε ρόλο η πίεση και ότι ο Παναθηναϊκός είχε 5 χρόνια να βρεθεί στα Play-Offs: «Αυτό δεν είναι για παίκτες που έχουν παίξει 34 παιχνίδι και όλα σαν να είναι τελικός. Τα γεγονότα είναι αυτά που σας είπα και πριν για το σταφ, τους παίκτες, το κλαμπ και τους διαιτητές. Ίσως με τιμωρήσει η Euroleague. Ας με τιμωρήσει. Όλοι είδαν τα σφυρίγματα σήμερα.  Ποια πίεση; Είχαμε πίεση και με την Μπαρτσελόνα και με την Εφές και με τη Ρεάλ. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε και κάποιος ήταν εναντίον μας».

Για τις χαμένες βολές: «Δεν μπορώ να κάνω κάτι για τις χαμένες βολές. Έχουμε μιλήσει για τα λάθη. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ πολύ καλύτερη ομάδα από την Μακάμπι και το 0-1 δεν είναι τόσο σημαντικό για μας. Πρέπει να ξαναβρούμε τη φόρμα μας και το παιχνίδι μας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υποσχέθηκα σε όλους τους ανθρώπους εδώ ότι θα πάμε στο Final-4. Αν δεν πάμε στο Final-4, δεν θα είμαι στον Παναθηναϊκό του χρόνου».

Όλα Πράσινα.