Ο Αντώνης Καρπετόπουλος τοποθετήθηκε για την προσωρινή άδεια λειτουργίας της «Αγιά Σοφιάς» και αναρωτήθηκε γιατί δεν βγαίνει μόνιμη άδεια για το γήπεδο στο ποίο θα αγωνίζεται και η Εθνική!

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην εφημερίδα «Τα Νέα»»:

«Χθες έγινε γνωστό ότι από την Περιφέρεια Αττικής ανανεώθηκε η προσωρινή άδεια λειτουργίας του γηπέδου της ΑΕΚ για ένα ακόμη εξάμηνο. Γιατί άραγε δεν βγάζουν στο γήπεδο κανονική άδεια λειτουργίας; Ποιο είναι το πρόβλημα; Το λέω γιατί το γήπεδο όχι μόνο λειτουργεί μήνες τώρα, αλλά το έχει προτείνει η ΕΠΟ και για έδρα της Εθνικής και για διεξαγωγή ευρωπαϊκού τελικού. 

Τι ακριβώς λείπει; Προ εξαμήνου, όταν δόθηκε η πρώτη άδεια προσωρινής λειτουργίας αναφερόταν ότι υπήρχαν συγκεκριμένες ατέλειες που κατονομάζονταν από την αρμόδια επιτροπή. Διορθώθηκαν; Αν ναι γιατί δεν δίνεται κανονική άδεια;

Αν όχι, γιατί δεν διορθώνονται; Θυμίζω ότι η πρώτη προσωρινή άδεια δόθηκε με τη «προϋπόθεση ότι δεν θα φιλοξενούνται φίλαθλοι άλλων σωματείων»: αυτό αναφέρει η Περιφέρεια. Ισχύει αυτό και για τις εθνικές; Θα πούμε στους Γάλλους και τους Ολλανδούς ότι απαγορεύεται να πάνε στο γήπεδο που φιλοξενείται το ματς της Εθνικής μας; Δύσκολο: θα γίνουμε ευρωπαϊκά ρεζίλι. Θυμίζω ότι καλοκαίρι η ΑΕΚ θα παίξει και σε προκριματικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Θα παίξει σε γήπεδο με προσωρινή άδεια λειτουργίας και με απαγόρευση εισόδου οπαδών της αντίπαλης ομάδας; Ή θα κάνουμε όλοι τα στραβά μάτια με πρώτο τον κύριο Πατούλη;».
Όλα Πράσινα.