Ο Παναθηναϊκός έριξε… βόμβα, αφού έφτασε σε συμφωνία με την Κουβανή ακραία / διαγώνιο, Γιοάνα Παλάσιο!

Μετά την έλευση του Καλμαζίδη στον «πράσινο» πάγκο, ο Παναθηναϊκός βρισκόταν σε αναζήτηση μιας ξένης που θα μπορούσε να παίξει και ακραία και διαγώνια και ουσιαστικά θα αντικαταστούσε την Αναστασία Ίβκοβιτς, που δεν κατάφερε να προσφέρει.

Φυσικά μεσούσης της σεζόν δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθούν παίκτριες από το υψηλότερο επίπεδο, όμως το «Τριφύλλι» κινήθηκε όπως ακριβώς έπρεπε και έφτασε σε συμφωνία με την 32χρονη Κουβανή, Γιοάνα Παλάσιο!

Πρόκειται για μια αθλήτρια που μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις και να δώσει τεράστιες βοήθειες τόσο στις Γκρόθες και Ανάε, όσο και στην Ανθούλη. Γενικά φημίζεται για την εξαιρετική της άμυνα, έχοντας αναδειχθεί δύο φορές κορυφαία μπλοκέρ στην Εθνική της, ενώ έχει μέσο όρο 11.3 πόντους!

Στην καριέρα της έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους και στην Κούβα, με την Σιουδάδ Αβάνα, αλλά και με τις Μπακού και Ίλκμπανκ σε Αζερμπαϊτζάν και Τουρκία. Με την Ράμπιτα Μπακού μάλιστα έφτασε στην 3η θέση του CEV Champions League την σεζόν 2014-15 και στην 3η θέση του CEV Cup την σεζόν 2015-16.

Όλα Πράσινα.