Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος… πόρωσε ακόμα περισσότερο τον κόσμο του Παναθηναϊκού όσον αφορά τα όσα έρχονται στο ΟΑΚΑ!

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν γίνει στο ΟΑΚΑ από φέτος, όμως ξεκαθάρισε ότι αυτά που θα γίνουν από την επόμενη σεζόν δεν θα έχουν τίποτα αντίστοιχο στην Ευρώπη, ενδεχομένως ούτε στο ΝΒΑ.

Απόσπασμα από τα όσα ανέφερε στην κοπή πίτας της ΚΑΕ:

«Ένα δεύτερο που έπρεπε να γίνει ήταν να ξαναφέρουμε κοντά μας τον κόσμο. Και τον απλό κόσμο αλλά και τη Θύρα 13. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Κοντό που με τις δικές του προσπάθειες καθίσαμε, μιλήσαμε με τη Θύρα 13 και υπήρχε τεράστια διάθεση από πλευράς τους να είναι κοντά μας σε όλη αυτή την προσπάθεια. Και θέλω να πω και σε αυτούς ένα μεγάλο ευχαριστώ που μέχρι σήμερα είναι στο γήπεδο όπως πρέπει. Για τον κόσμο βάλαμε κάποιους στόχους με το οικονομικό μας τμήμα και το marketing για το πως θα τον ξαναφέρουμε πίσω στο γήπεδο. Και όχι μόνο τον φέραμε αλλά αυτή τη στιγμή έχουμε ξεπεράσει και ρεκόρ του παρελθόντος.

Αυτό δεν έχει γίνει τυχαία, έχει γίνει πρωτίστως με την αναβάθμιση του ΟΑΚΑ από τον κ. Χρυσοχόο και όλη του την ομάδα αλλά έχει γίνει κυρίως από τον κ. Μπίτζιο, ο οποίος σκανάροντας όλη την αγορά έχει φέρει κατ’ εμέ στελέχη του υψηλότερου επιπέδου ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη αυτό που ονειρευόμαστε: το γήπεδο να μην είναι απλά ένας αγώνας αλλά μια εμπειρία για όλη την οικογένεια. Είναι ένα στοίχημα που ήδη έχουμε κερδίσει. Και δεν είναι μόνο αυτό. Και αυτά είναι μόνο η αρχή.

Το ΟΑΚΑ ναι, έχει αλλάξει, έχει γίνει ένα ωραίο οικογενειακό περιβάλλον. Πριν από 10-15 μέρες μας παρουσιάστηκε από την Populous, μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία που θα αναλάβει το κομμάτι της αλλαγής του ΟΑΚΑ. Θέλω να πιστεύω ότι πραγματικά αυτό που θα δούμε του χρόνου δεν θα το έχουμε ξαναδεί στην Ευρώπη, ίσως ούτε στην άλλη άκρη του ωκεανού».

Όλα Πράσινα.