Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, την τραγική διαιτησία αλλά και τους στόχους του «Εξάστερου».

«Σε ποιες φάσεις έπαιξε ρόλο η διαιτησία; Στο επιθετικό του Ναν όταν η διαφορά ήταν στους 15 και ήσασταν έτοιμοι να διαλυθείτε; Στο ότι σε κανένα challenge μας δεν πήγαιναν οι διαιτητές να δουν τις φάσεις; Που ζητήσαμε challenge για το τρίποντο και δεν πήγε να το δει γιατί έλεγε είναι σίγουρος. Και μετά από λίγο πάει μόνος του για να δει το γκολ-φάουλ του Γκριγκόνις! Που καλά έκανε, αλλά έπρεπε να κάνει και πριν το ίδιο. Στο 83-80 κάνει φάουλ ο Παπανικολάου που αγκαλιάζει, γιατί δεν δίνει φάουλ; Γιατί είχε κριθεί ο αγώνας;

Μιλάει για τις βολές… Το ξύλο που έπαιξαν σε όλο τον αγώνα… Σε πόσα καλάθια του Λεσόρ ήταν και φάουλ; Που δεν τολμούσε ούτε να διαμαρτυρηθεί γιατί ήξερε ότι έρχεται το «Τ». Καθόλου ευχαριστημένος που νικήσαμε με 5 πόντους, 40 έπρεπε!

Αυτό που έχουμε φτιάξει κι αυτό που στοχεύουμε είναι να τρώνε 40αρες σε κάθε παιχνίδι. Να χάνουν πριν στρίψουν από την Κηφισίας και στο ΣΕΦ να μην κατεβαίνουν. Αυτοί είναι οι στόχοι του Παναθηναϊκού. Δίκαια και καθαρά, μέσα στις 4 γραμμές. Να πάρουμε και το 7ο και το 8ο και το 20ο. Να φτιαχτεί η καλύτερη ομάδα που είδε ποτέ το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Και θα γίνει!

Αλλά δεν μπορεί κύριε Μπαρτζώκα 3 χρόνια να ειρωνεύεσαι και τώρα που είσαι από κάτω -και θα είσαι για πολύ- να βγαίνεις και να λες αυτά! Παραδέξου μια φορά ότι έχασες δίκαια. Που δίκαιο θα ήταν να έχανες με 40!

Στην ΕΟΚ και την ΚΕΔ τι γίνεται; Παρατηρητές δεν υπάρχουν; Επειδή οι 2 από τους 3 είναι γιοι πρώην διαιτητών με δύναμη και η άλλη η αγαπημένη σας; Και όλοι ξέρουμε γιατί είναι η αγαπημένη σας και την στέλνετε σε κάθε ματς με σημασία. Είπαμε αγάπη, σεβασμός, μακριά από την βία κι αυτό θα κρατηθεί. Να είσαστε όμως κι εσείς υπεύθυνοι για αυτοί που παρουσιάζετε.

Έχει φτιαχτεί φέτος το ωραιότερο Πρωτάθλημα των τελευταίων πολλών ετών και πάτε να το χαλάσετε! Αν ο Ολυμπιακός δεν ήταν χτες τόσο χάλια, 1, 2, 3 να σε κρατάει η διαιτησία μέσα, κάποια στιγμή μπορεί να γυρίσει. Όπως πήγε να γίνει στο τέλος. Τι είναι αυτά; Μηνύματα για τους τελικούς; Ξέρουμε να παίζουμε όλα τα παιχνίδια και καλύτερα από εσάς! Θα είναι κρίμα να μας αναγκάσετε να βάλουμε το μπάσκετ σε δεύτερη μοίρα. Άντε μπράβο».

Όλα Πράσινα.