Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχολίασε την εικόνα των «πράσινων» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα κι εξήγησε πως και να μην ερχόταν το γκολ, δεν θα είχε ιδιαίτερα παράπονα από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:

«Σίγουρα. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θα μπορούσε να έρθει και ισοπαλία. Και να ερχόταν ισοπαλία δεν θα είχα κάποια ιδιαίτερα παράπονα από τους ποδοσφαιριστές μου. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έχει δείξει γενικότερα στο πρωτάθλημα και ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια ότι έχει την ικανότητα να παίρνει αποτελέσματα. Δεν είναι τυχαίο ότι έβαλε δύο γκολ στον Ολυμπιακό ενώ ήταν πίσω στο σκορ, έχει κερδίσει την ΑΕΚ και κέρδισε εύκολα το προηγούμενο παιχνίδι της με 3-0 (σ.σ. κόντρα στον Λεβαδειακό). Ιδιαίτερα στο τρανζίσιον είναι πολύ καλή ομάδα.

Έπρεπε να είμαστε οργανωμένοι. Ξέραμε ότι θα έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ξέραμε ότι έπρεπε να ξεκλειδώσουμε μια δύσκολη άμυνα. Γενικότερα έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλό παιχνίδι με καλές φάσεις και δεν κινδυνέψαμε. Ήταν από τα καλά παιχνίδια που κάναμε και μας έλειπε μόνο το γκολ. Στο δεύτερο μέρος προσπαθούσαμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και ήμασταν αρκετά πιεστικοί.

Σε οργανωμένο παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί. Πέρα από το λάθος του Σένκεφελντ σε μία μόνο περίπτωση κινδυνέψαμε, δεν κάναμε κάποιο λάθος. Όσο περνούσε ο χρόνος τα πράγματα γινόντουσαν όλο και πιο δύσκολα λόγω και της πίεσης του αποτελέσματος. Είναι σημαντικό ότι ακόμα και στο τέλος προσπαθούσαμε μέσα από το οργανωμένο παιχνίδι να φτάσουμε στον στόχο μας και το καταφέραμε. Είναι πολύ σημαντικό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στην διάρκεια του Πρωταθλήματος καταφέρνουμε στις καθυστερήσεις να γίνουμε απειλητικοί και να κερδίσουμε τα αποτελέσματα. Και στο σημερινό ματς πιστεύω ότι η επιμονή μας στο ορθολογικό παιχνίδι μας έφερε τη νίκη. Όσον αφορά την ψυχολογία. Σίγουρα είναι σημαντικό που κερδίσαμε το σημερινό παιχνίδι. Είμαστε μια ομάδα που είναι… καταδικασμένη να παίξει στα όρια της και να πάρει τη νίκη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Είτε έχουμε το αποτέλεσμα είτε δεν το έχουμε. Είναι ένα αμφίρροπο Πρωτάθλημα».

Όλα Πράσινα.