Παρά τη νίκη επί του Λεβαδειακού, ο Ιβάν Γιοβάνβοιτς παρουσιάστηκε προβληματισμένος κι εξέφρασε τις σκέψεις του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:

«Δύσκολη νίκη χωρίς καλή εμφάνιση. Χρειαζόμασταν χρόνο για ανάπτυξη, δεν είχαμε συνεργασίες. Το μόνο καλό σημείο ίσως ήταν μετά το γκολ που είχαμε 1-2 ευκαιρίες ακόμα για να πετύχουμε και το δεύτερο. Κι όταν έχουμε ένα σκορ με 1-0 και δεν μπορούμε εμείς σαν ομάδα που έχουμε διαφορά ποιότητας να δημιουργήσουμε, υπάρχουν στιγμές που μπορείς να απειληθείς. Σημαντική νίκη όμως, αν αναλογιστούμε πως είχαμε δύο ισοπαλίες συνεχόμενες».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στα τρία ματς με Ιωνικό, ΟΦΗ και Λεβαδειακό και αν τον προβληματίζει:

«Με προβληματίζει η εικόνα της ομάδας και μας αναγκάζει να σκεφτόμαστε περισσότερα όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού, τις λύσεις και τι πρέπει να κάνουμε για να γυρίσουμε στο επίπεδο που ήμασταν. Είναι όμως κάποια δεδομένα. Είναι δύσκολο για μια ομάδα να κρατήσει για μεγάλη περίοδο ίδια συμπεριφορά και επίπεδο. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις. Θα το συζητήσουμε με τους ποδοσφαιριστές για να βρούμε λύσεις. Υπάρχει και πίεση όσο προχωρά το Πρωτάθλημα».

Για την απόδοση του Μπερνάρ:

«Όσο περνάνε οι αγωνιστικές ο Μπερνάρ είτε αγωνίζεται στον άξονα, είτε αριστερά, όλο και περισσότερο έχει μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Αλλά αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι ότι πρέπει να βελτιώσουμε τη συμπεριφορά μας, τον τρόπο παιχνιδιού, την αποφασιστικότητα και να μην έχουμε απόσταση στις γραμμές.

Καλύτερη κυκλοφορία και πιο εύκολη ανάπτυξη. Εδώ που βρίσκεται η ομάδα, βρίσκεται δίκαια. Κάνοντας μια τεράστια προσπάθεια. Και έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Είμαι σίγουρος ότι στην πορεία του Πρωταθλήματος θα έχουμε καλύτερη εικόνα».

Για τον Βέρμπιτς που επέστρεψε στην ενδεκάδα και έβαλε και το γκολ της νίκης:

«Σημαντικός ο Βέρμπιτς, έβαλε το γκολ και έκρινε το παιχνίδι. Δεν μπορούσε να ακολουθήσει πλήρως το πρόγραμμα στην προετοιμασία, μετά τον Βόλο είχε χάσει 7-8 μέρες από τις προπονήσεις. Περιμένουμε πολλά απ’ αυτόν. Κάθε γκολ ή συμμετοχή στο γκολ βελτιώνει και τη δική του αυτοπεποίθηση».

Όλα Πράσινα.