Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχολίασε τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη και αναφέρθηκε και στην κριτική που ασκήθηκε μετά το «Χ» με τον Βόλο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:

Για τη σημερινή νίκη: «Νομίζω ότι νικήσαμε δίκαια γιατί ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ξέραμε ότι δεν θα μας παρουσιάζονταν πολλές ευκαιρίες. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, με προσπάθεια των δύο ομάδων να μην δώσουν χώρους στο αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο κρίθηκαν όλα, όπου ανεβάσαμε τις γραμμές, ασκήσαμε πίεση στον Άρη ο οποίος δεν ήταν απειλητικός και σε συνδυασμό με τον έλεγχο του ρυθμού αλλά και τη δημιουργία προϋποθέσεων, το κερδίσαμε. Δεν ήταν εύκολη νίκη αλλά πιστεύω ότι ήταν απόλυτα δίκαιη».

Για την κριτική που δέχθηκε η ομάδα μετά το παιχνίδι με τον Βόλο: «Σε αυτό βοηθάτε κι εσείς λίγο. Ένα κακό αποτέλεσμα φέρνει γκρίνια, άλλα πράγματα ένα καλό. Πριν από τρεις μέρες είχαμε ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα για τους στόχους που έχουμε. Όλες οι ομάδες παλεύουν για το Πρωτάθλημα. Δε νομίζω ότι οι ομάδες περνάνε κρίσεις λόγω ενός αποτελέσματος. Έχουν τεράστια σημασία τα παιχνίδια γιατί έχουν μείνει μόλις επτά. Λογικά αυξάνεται η πίεση αλλά είμαστε εδώ γιατί έχουμε μια σταθερότητα σαν ομάδα σε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα της χρονιάς. Υπάρχουν στιγμές και μέρες που δεν θα πάρεις αποτέλεσμα και άλλες θα το πετύχεις. Είναι αμφίρροπο το Πρωτάθλημα, με μεγάλο ενδιαφέρον και η λέξη κρίση νομίζω ότι δεν ταιριάζει στην κάθε ομάδα που συμμετέχει στα Stoiximan Super League Playoffs».

Για το τι θα ήθελε να συμβεί στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ που γινόταν παράλληλα με τη συνέντευξη Τύπου: «Εμείς δεν ζούμε από τα αποτελέσματα των άλλων και ούτε θα το κάνουμε. Θα στηριχθούμε στον εαυτό μας και στα δικά μας αποτελέσματα και όπου μας βγάλει».

Όλα Πράσινα.