Ο Γιώργος Χελάκης αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους θέλει να κρατήσει τον αρχηγό του ο Παναθηναϊκός, αλλά και στους παίκτες που πρέπει να φέρει η ομάδα το καλοκαίρι.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Γιώργος Χελάκης στην «SportDay»:

«Σε μία ομάδα που υπάρχουν ακόμα ο Ρούμπεν και ο Τσέριν, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για βασικό κι αναντικατάστατο Κουρμπέλη. Μιλάμε όμως για μία πολύτιμη επιλογή και παίκτη με εμπειρία και προσωπικότητα. Σε αυτό δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση. Προφανώς αυτός είναι ο λόγος που οι “πράσινοι” έκαναν προσφορά παραμονής στον αρχηγό τους με αυξημένες απολαβές…

Το ενδεχόμενο κενό του Κουρμπέλη θα πρέπει να καλυφθεί με παίκτη ποιότητας που θα μπορεί να ανταποκριθεί και ως κλασικό “εξάρι” και ως εσωτερικός μέσος. Για να γίνει ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός της νέας χρονιάς οφείλει να βάλει ψηλά τον μεταγραφικό πήχη.

Ειδικά στη θέση των χαφ του χρειάζονται παίκτες με διαπιστωμένη ικανότητα στο κουβάλημα, την προώθηση της μπάλας. Παίκτες που να μπορούν να απειλούν τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να σκοράρουν. Κάτι που δεν κάνει ο Ρούμπεν και κάνει σπάνια ο Τσέριν. Κι αυτό ανεξάρτητα κι από την παραμονή Κουρμπέλη.

Η περσινή καθυστέρηση φοβίζει και για αυτό το καλοκαίρι τους φίλους του “τριφυλλιού”. Ενδεχομένως η πρόσληψη του Παπαδημητρίου στη θέση του τεχνικού διευθυντή, να επιταχύνει τις διαδικασίες και να οδηγήσει στη λήψη αποφάσεων έγκαιρα».

Όλα Πράσινα.