Ο Χουάνκαρ απολογήθηκε για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα από την ΑΕΚ, ενώ μίλησε και για τις 100 συμμετοχές του στο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη γιατί το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν από λάθος δικό μου. Δεν υπολόγισα σωστά την πορεία της μπάλας, κοντοστάθηκα, είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Συγγνώμη γι’ αυτό το γκολ.

Ξέραμε ότι θα ήταν ένας αγώνας με ένταση, ρυθμό, αυτό που σημειώνω είναι η νίκη. Μερικές φορές δεν χρειάζεται να παίζεις ή όχι τόσο καλό ποδόσφαιρο, αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Το ποδόσφαιρο είναι  έτσι, κάποια εβδομάδα κερδίσεις, κάποια χάνεις, αν καθόμασταν και στεναχωριόμασταν γι’ αυτά που έγιναν δεν θα είχαμε το έναυσμα για να μπορέσουμε να κάνουμε το σημερινό παιχνίδι και να κερδίσουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε».

Για την 100ή συμμετοχή στο ελληνικό Πρωτάθλημα: «Όταν ήρθα εδώ πριν από 4 χρόνια δεν περίμενα να είχα αυτή την εμπειρία. Πάντα το έλεγα ότι εδώ αισθάνθηκα και αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος, κατάφερα πράγματα που είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτά, κερδίσαμε Κύπελλο, βγήκαμε στην Ευρώπη. Και πάνω απ’ όλα η αγάπη του κόσμου, του συλλόγου, που απλόχερα μου έδωσαν. Να πω πόσο χαρούμενη είναι η οικογένεια μου εδώ, δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερα πέρα από ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ».
Όλα Πράσινα.