Δημοσίευμα από το εξωτερικό υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός καλύπτει το buy-out του Τζόρνταν Λόιντ και του προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας!

Στον Παναθηναϊκό επικρατεί… μεταγραφικός «πυρετός» και λίγο μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Ματίας Λεσόρ εμφανίστηκαν δημοσιεύματα για μια ακόμα μεγάλη κίνηση!

Συγκεκριμένα, το «telesport.rs» υποστηρίεζι ότι ο «Εξάστερος» έχει προσεγγίσει τον Τζόρνταν Λόιντ της Μονακό, προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με συνολικές απολαβές που ανέρχονται στα 3 εκ. ευρώ!

Παράλληλα, το δημοσίευμα τονίζει ότι οι «πράσινοι» θα καλύψουν και το buy-out ύψους 500 χιλ. ευρώ για την γαλλική ομάδα, προκειμένου να μην υπάρχει εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Φέτος ο Λόιντ μέτρησε 12.3 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ με την φανέλα των Μονεγάσκων και δεδομένα μπορεί να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ποιότητα της «πράσινης» περιφέρειας.

According to our sources, Panathinaikos offered a two-year contract to Loyd, with a huge buyout for the French team! pic.twitter.com/krN9QbImG7— TeleSport.rs (@TelesportRS) June 27, 2023

Όλα Πράσινα.