Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας αναφέρεται στον δραματικό τρόπο με τον οποίον επικράτησε στην Τούμπα το «Τριφύλλι».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «LiveSport»:

«Η χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού στην Τούμπα έμοιαζε με απόδραση από το Αλκατράζ! Ήταν τέτοια η πίεση που έφαγαν στο τέλος οι παίκτες του και τόσες οι συμπτώσεις που τους κράτησαν ζωντανούς στο παιχνίδι, ώστε έμοιαζε με θαύμα το πώς κατάφεραν να… το σκάσουν στο τέλος, χωρίς καλά-καλά και οι ίδιοι να μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συνέβη και γλίτωσαν από μία σχεδόν καταστροφική ισοπαλία.

Ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο χτύπησε το πέναλτι της νίκης ο Ιωαννίδης ήταν υψηλού ρίσκου, σε μία στιγμή που αν το έχανε, θα υπέγραφε την καταστροφή της ομάδας του. 

Κι όμως την κόλαση ο Παναθηναϊκός τη δημιούργησε μόνος του, με τον επιπόλαιο τρόπο που αντιμετώπισε συνολικά τον αγώνα από την ώρα που έβαλε το πρώτο γκολ και μετά. Αντί να πάρει με ψυχραιμία τον έλεγχο της κατάστασης και να κυνηγήσει το 2-0, το οποίο θα τον απελευθέρωνε σε στιγμές που ο αντίπαλος φαινόταν έτοιμος να παραδώσει το πνεύμα, κάθισε… αναπαυτικά σε μία πολυθρόνα και περίμενε το τέλος…

Βέβαια, αν το δούμε και από άλλη οπτική γωνία, ο χθεσινός Παναθηναϊκός δεν είχε καμία σχέση με εκείνον που έφαγε τρεις απανωτές φάπες στη διάρκεια της κανονικής περιόδου από τον ίδιο πάνω-κάτω ΠΑΟΚ».

Όλα Πράσινα.