Ο Χρήστος Δημόπουλος παραμένει αισιόδοξος για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως με νίκη επί του ΠΑΟΚ θα έχει βλέψεις και για το Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην «Δίκη στο OPEN»:

«Η ΑΕΚ παίζει καλό ποδόσφαιρο, μπορεί ο Ολυμπιακός να ήταν καλύτερος, αλλά η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα. Αν η ΑΕΚ έφερνε ισοπαλία με τον Ολυμπιακό θα πήγαινε με τον Παναθηναϊκό για τη νίκη, τώρα έχει την άνεση και για την ισοπαλία στη Λεωφόρο. Πρέπει να γίνουν θαύματα για να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός το Πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει παράδοση μέσα στη Λεωφόρο. Ο Λουτσέσκου είναι ήρεμος, για αυτό μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει το Πρωτάθλημα. Ο Λουτσέσκου έχει φτιάξει καλή ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Από τον Παναθηναϊκό, ο Ιωαννίδης ήταν μόνος του, δεν είχε έναν παίκτη να του δώσει κάθετη πάσα, μόνο ο Μπερνάρ το έκανε, αλλά δεν μπορείς να τα περιμένεις όλα αυτά από τον Βραζιλιάνο. Ο Παναθηναϊκός παίζει με το πιστόλι στον κρόταφο την Τετάρτη κόντρα στην ΑΕΚ.

Στο Κύπελλο μπορώ να πω με σιγουριά πως θα το πάρει ο Παναθηναϊκός. Στο Πρωτάθλημα δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ποιος θα το πάρει. Αν ο Παναθηναϊκός πάρει το ματς με την ΑΕΚ θα έχει βλέψεις και για το Πρωτάθλημα»

Όλα Πράσινα.