ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2023-2024

Ενημερώνουμε τα μέλη διαρκείας μας ότι από 4 Ιουλίου (14.00μμ) αρχίζει η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024, στην ΘΥΡΑ 7, στην τιμή των 250 €. Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται το εισιτήριο διαρκείας, η εγγραφή μέλους στον ερασιτέχνη και η συνδρομή στης ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π.

Προτεραιότητα να ανανεώσουν το εισιτήριό τους έως και την Τετάρτη 12 Ιουλίου έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της περσινής σεζόν.

Τα εισιτήρια διαρκείας για όσους ανανεώσουν, θα ισχύουν για τους αγώνες Πρωταθλήματος (κανονικής περιόδου και play offs), Κυπέλλου, φιλικών, καθώς και για όλα τα παιχνίδια των προκριματικών φάσεων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Σε περίπτωση πρόκρισης του Παναθηναϊκού σε play off του UEFA Champions League ή/και σε όμιλο ευρωπαϊκών κυπέλλων, οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα -κατά προτεραιότητα- να αγοράσουν εισιτήριο στην εκάστοτε τιμολογιακή πολιτική στη θύρα που έχουν το εισιτήριο διαρκείας τους.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υιοθετεί από εφέτος το ψηφιακό εισιτήριο διαρκείας, θέλοντας να συμβάλλει στη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος! Με τον πιο εύχρηστο τρόπο όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα έχουν το εισιτήριό τους στο κινητό τους τηλέφωνο, σε μορφή apple ή google wallet, ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα της συσκευής τους.

Τα γραφεία μας λειτουργούν καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 10.00πμ έως 18.00μμ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210.5247367, στην οδό Μενάνδρου 36, 10431 Αθήνα.