Ο Μάριους Γκριγκόνις ανανέωσε την συνεργασία του με τον «Εξάστερο», επιβεβαιώνοντας απόλυτα το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Όλα Πράσινα».

Πέρσι ο Ράντονιτς δεν κατάφερε να τον εκμεταλλευτεί και τον είχε να κάνει… ποδήλατο στον πάγκο, όμως ο Αταμάν αναγνώρισε αμέσως τις δυνατότητές του, εισηγήθηκε την παραμονή του στο ρόστερ και τον μετέτρεψε σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης στην θέση του!

Ο λόγος για τον Μάριους Γκριγκόνις, που φέτος είναι εκ των βασικών πρωταγωνιστών του «Εξάστερου» και έχει καταφέρει να κάνει όλο τον κόσμο να ζητάει την παραμονή του, την στιγμή που πέρσι ήταν πολλοί αυτοί που θεωρούσαν ότι έπρεπε να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Πριν από 2 μήνες λοιπόν, στις 5 Φεβρουαρίου, το «Όλα Πράσινα» αποκάλυψε πως είναι ειλημμένη απόφαση των «πράσινων» να διατηρήσουν τον Λιθουανό για τα επόμενα χρόνια στο ΟΑΚΑ, αφού ο Αταμάν και οι συνεργάτες του είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις και τη νοοτροπία του.

Όπως έγινε γνωστό, ο «Λευκός Ιππότης» έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό AKTOR και θα συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα μέχρι το 2027, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ του Χρήστου Δημόπουλου.

Όλα Πράσινα.