Ο Τάκης Μαλακατές αποκάλυψε πως οι μεταγραφικές προσθήκες του Ερασιτέχνη έγιναν με την βοήθεια του Γιάννη Αλαφούζου και αναφέρθηκε στα δεδομένα της Διπλής Ανάπλασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Μία χρονιά έκλεισε με σημαντικές αγωνιστικές αλλά και εξωαγωνιστικές επιτυχίες για την ομάδα μας, που όλοι γνωρίζετε, και δεν υπάρχει λόγος να τις αναφέρω.

Μία νέα χρονιά είναι μπροστά μας με πολύ σημαντικές προκλήσεις. Αγωνιστικά θέλουμε να επαναλάβουμε τουλάχιστον τις περυσινές κατακτήσεις.

Με την βοήθεια ολων σας δημιουργήσαμε ομάδες που εχουν την δυνατότητα να το επιτύχουν, και έχουμε μπροστά μας τις ευρωπαϊκές προκλήσεις με την ευχή και την ελπίδα να έρθει άλλος ένας ευρωπαικός τίτλος στην τροπαιοθήκη μας.

Για αυτό τον λόγο και όχι μόνο θα ενισχύσουμε τις ομάδες μας ακόμα περισσότερο προκειμένου να φτάσουμε τον Παναθηναικό μας εκεί που όλοι ονειρευόμαστε.

Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Αλαφούζο που είναι δίπλα στον Ερασιτέχνη και ανέλαβε  το κόστος ενίσχυσης των ομάδων μας και για τις μεταγραφές-προσθήκες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μεταγραφές απο το πάνω ράφι που θέλω να πιστεύω οτι θα καταστήσουν τις ομάδες μας πανίσχυρες και ικανές να κάνουν τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Στόχοι για καλύτερη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα υπάρχουν και θέλω να ελπίζω οτι θα μπορέσουμε να τους υλοποιήσουμε για να γίνει ο Παναθηναϊκός μας ακόμη ισχυρότερος.

Η  Διπλή Ανάπλαση προχωράει με μικρές καθυστερήσεις αλλά  χωρίς εμπόδια.

Έχει ολοκληρωθεί και εγκριθεί από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και από τον Α.Ο. η οριστική προμελέτη των εγκαταστάσεων μας.

Πλέον βρισκόμαστε στο στάδιο να ξεκινήσει η οριστική μελέτη και σύντομα πιστεύω θα είμαστε σε θέση να πούμε και να παρουσιάσουμε πολλά περισσότερα όσον αφορά το μεγάλο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, που θα εκτοξεύσει τον Σύλλογο μας σε όλα τα επίπεδα.

Εύχομαι σε όλους σας καλη χρονιά με υγεια και στον Παναθηναϊκό μας να επιτύχει όλους τους στόχους του.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες που στηρίζουν ο καθένας στο μέτρο που μπορεί την προσπάθειά μας.

Καλή χρονιά

Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος

Τάκης Μαλακατές».

Όλα Πράσινα.