Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως έστειλε εξώδικο στον Ραζβάν Λουτσέσκου, για τις συνεχείς δηλώσεις του για το «Τριφύλλι»!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μειώνει διαρκώς τον Παναθηναϊκό με τις δηλώσεις του, «ανακαλύπτοντας» διαιτητική εύνοια για μια ομάδα που έχει πολεμηθεί όσο καμία από το παρασκήνιο και εκφράζοντας παράπονα για τον τελικό του Κυπέλλου, στον οποίον οι οπαδοί της ομάδας του τραυμάτισαν τον Αϊτόρ αλλά το ματς συνεχίστηκε κανονικά!

Το «Τριφύλλι» λοιπόν πέρασε στην αντεπίθεση κατά του Ρουμάνου τεχνικού, ενημερώνοντας πως απέστειλε εξώδικο, ζητώντας να σταματήσει αλλά και να ανακαλέσει τα λεγόμενά του.

«Σας ενημερώνουμε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε εξώδικο στον Ραζβάν Λουτσέτσκου προκειμένου να σταματήσει αλλά και να ανακαλέσει τις συνεχιζόμενες δημόσιες τοποθετήσεις του που προσβάλλουν στο μέγιστο βαθμό το σύλλογό μας.

Αρχής γενομένης από την κρυστάλλινη και πεντακάθαρη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος ο Ρουμάνος προπονητής αλλοιώνει συστηματικά την πραγματικότητα εφευρίσκοντας μονίμως εναντίον της ομάδας του διαιτητικές αποφάσεις, κάνοντας παράλληλα λόγο για δήθεν εύνοια του Παναθηναϊκού.

Δεν χρειάζεται να τονιστεί το πόσο έχει υποφέρει ο Παναθηναϊκός από τη «δράση» του παρασκηνίου και αυτονόητα πόσο τον προσβάλει οποιαδήποτε ταύτιση ή σύνδεση με μεθόδους ξένες προς εμάς. Όλο αυτό το διάστημα κάναμε μεγάλη υπομονή, αλλά επειδή το ποτήρι ξεχείλισε, χρησιμοποιούμε τον μοναδικό τις τρόπο με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε, αυτόν της νομικής υπεράσπισης για την αποκατάσταση της πραγματικής αλήθειας και όχι των προσβλητικών και συκοφαντικών αφηγημάτων» αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση της «πράσινης» ΠΑΕ.

Όλα Πράσινα.