Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με την Πέννυ Ρόγκα και για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Πέννυ Ρόγκα για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Η Πέννυ Ρόγκα θα συνεχίσει για ακόμα μια χρονιά  να φοράει τα «πράσινα» χρώματα με την επιδίωξη να παραμείνει στην κορυφή με τον Σύλλογο.

Η 36χρονη λίμπερο από τη Θεσσαλονίκη θα είναι και φέτος ένα από τα βασικά κομμάτια των φίνων κοριτσιών και ουσιαστικά πάει για την όγδοη χρονιά της στον Παναθηναϊκό με ενδιάμεσους άλλους σταθμούς.

Η Ρόγκα έχει σηκώσει δύο πρωταθλήματα και ένα κυπελλο με το αγαπημένο της «τριφύλλι» την τελευταία διετία και θέλει να συνεχίσει.

Σε δήλωση στο www.pao1908.com τόνισε «Ο Παναθηναϊκός για μένα είναι η ομάδα που με έχει σημαδέψει και έχω περάσει τα περισσότερα χρόνια της αγωνιστικής μου καριέρας. Έχω περάσει τον Σύλλογο μέσα από διάφορες καταστάσεις και έχουμε φέρει τον Παναθηναϊκό εδώ που του αξίζει στην κορυφή. Το δύσκολο πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να διατηρείσαι στα ψηλά και εγώ από την πλευρά μου θέλω να βάλω το λιθαράκι για να παραμείνει ο Σύλλογος στην κορυφή και να διεκδικήσουμε όλους τους στόχους μας».».

Όλα Πράσινα.