Σε αυτές τις ημερομηνίες θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας ο «Εξάστερος» μία εκ των Μακάμπι, Βίρτους ή Μπασκόνια. Το πρόβλημα που μπορεί να προκύψει με το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο.

Στα play-offs της Euroleague, ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθεί οριστικά με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Βίρτους Μπολόνια ή την Μπασκόνια στις παρακάτω ημερομηνίες, όπως επίσημα έγινε πλέον γνωστό:

Game 1: 24/4 (Εντός)

Game 2: 26/4 (Εντός)

Game 3: 30/4 (Εκτός)

Game 4 (αν χρειαστεί): 2/5 (Εκτός)

Game 5 (αν χρειαστεί): 7/5 (Εντός)

Βέβαια, υπάρχει η πιθανότητα προβλημάτων με τις αρμόδιες αρχές (σ.σ. κυρίως την αστυνομία), λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής των play-offs της Super League στο ποδόσφαιρο.

Για παράδειγμα, στις 24/4, την ημέρα του Game 1 δηλαδή στο ΟΑΚΑ, είναι προγραμματισμένος και το κρίσιμο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στην OPAP Arena στις 20:30. Μένει εκεί να δούμε, αν η αστυνομία θα αιτηθεί εκεί κάποια αλλαγή.

Πως θα προκύψει ο αντίπαλός του «Τριφυλλιού»

Επειδή φέτος εφαρμόζονται για πρώτη φορά τα play-in στην Ευρωλίγκα, οι «πράσινοι» δεν μπορούν να ξέρουν ακόμα τον αντίπαλό τους. Σίγουρα, όμως, θα είναι ένας εκ των Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βίρτους Μπολόνια ή Μπασκόνια.

Η Μακάμπι είναι σίγουρα 7η. Βίρτους και Μπασκόνια παίζουν μεταξύ τους απόψε στην Μπολόνια. Όποιος νικήσει από αυτό το ζευγάρι, θα δώσει μονό παιχνίδι στα play-in στο Βελιγράδι κόντρα στην Μακάμπι. Και ο νικητής δηλαδή του Μακάμπι-Βίρτους ή Μακάμπι-Μπασκόνια, θα αντιμετωπίσει εν συνεχεία με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό στα play-offs, με φόντο την πρόκριση στο Final-4 του Βερολίνου!

Όλα Πράσινα.