Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες μετά την απαράδεκτη στάση της Μπολόνια προς τον κόσμο του «Τριφυλλιού».

Η Μπολόνια αποφάσισε να ακυρώσει αρκετά εισιτήρια οπαδών του Παναθηναϊκού AKTOR για το αποψινό παιχνίδι, επιστρέφοντάς τους τα χρήματα αλλά αδιαφορώντας για το γεγονός πως έχουν ταξιδέψει μέχρι την Ιταλία και έχουν πληρώσει μετακίνηση και διαμονή.

Φυσικά οι άνθρωποι του «Τριφυλλιού» είναι ενήμεροι για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και ζήτησαν από την πρώτη στιγμή εξηγήσεις, ενώ από το μεσημέρι βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με την διοίκηση της Βίρτους, τις ελληνικές, αλλά και τις ιταλικές αρχές.

Από την πλευρά του ο «Εξάστερος» έχει κάνει όλες τις απαράιτητες ενέργειες και δεν πρόκειται να αφήσει να περάσει έτσι η συμπεριφορά της Μπολόνια, η οποία είναι πρωτοφανής σε αυτό το επίπεδο και δείχνει τεράστια ασέβεια στον «πράσινο» λαό.

Όσον αφορά την δικαιολογία της Μπολόνια πάντως, οι άνθρωποί της υποστήριξαν πως τα εισιτήρια πωλούνταν μόνο από την επίσημη πλατφόρμα της ομάδας, καθώς και ότι η αστυνομία είναι αυτή που ζήτησε την ακύρωση εισιτηρίων, υπό τον φόβο να προκύψουν επεισόδια.

Όλα Πράσινα.