Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βλέπει και στον… ύπνο του τον Παναθηναϊκό και ο λόγος είναι ένας, αλλά πολύ συγκεκριμένος. Γράφει ο «Πράσινος Δικαστής».

Υπήρχε ποτέ περίπτωση να περάσει ένα ματς με τον Παναθηναϊκό και να μην πει ξανά κάτι εριστικό ο Λουτσέσκου; Προφανώς, ρητορική ήταν η ερώτηση.

Αυτή τη φορά ο Ρουμάνος δικαιολόγησε τον Τάισον για τη φάση της κόκκινης κάρτας, επικαλούμενος το… δήθεν στο μυαλό του «μούφα» πέναλτι που είχε κερδίσει ο Μπακασέτας στην Τούμπα, στον αγώνα πρωταθλήματος λίγες εβδομάδες πριν.

Ξέρετε, ο Ραζβάν έχει μια διαστροφή. Να βλέπει ως αμφισβητούμενες, απολύτες πεντακάθαρες φάσεις. Όπως το κωμικό πέναλτι που ζητούσε πάνω στον Μίτριτσα, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2022.

Για να μην κρυβόμαστε, είναι ηδονή να σε μισεί ο μεγαλύτερος τσαρλατάνος του ελληνικού ποδοσφαίρου! Και ξέρετε γιατί έχει «αρρώστια» με τον Παναθηναϊκό; Γιατί τον πόνεσε εκείνο το Κύπελλο που έχασε προ διετίας στο ΟΑΚΑ.

Και επειδή κάποιοι μπορεί να μην το θυμούνται, ο Παναθηναϊκός και εκείνο το «πράσινο» Κύπελλο το 2022, είναι ο λόγος που ο Λουτσέσκου έχει μείνει άτιτλος από το 2021 που επέστρεψε ξανά στον ΠΑΟΚ! Που να δεις τι έρχεται μετά, Ραζβάν…

Όλα Πράσινα.