Το κλίμα που υπάρχει φέτος στον Παναθηναϊκό συγκρίνεται μόνο με τις εποχές του Ζοτς!

Ο Παναθηναϊκός, ήδη, έχει πετύχει σπουδαία πράγματα αυτή τη χρονιά. Πλεονέκτημα έδρας στην Ελλάδα έχοντας στο 3-0 τον Ολυμπιακό, πλεονέκτημα έδρας και δεύτερη για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Euroleague. Και να τα έλεγε κάποιος από αυτά στην αρχή της σεζόν, θα τον θεωρούσαν στην… καλύτερη υπερβολικό.

Κι όμως, το σπουδαιότερο όλων είναι άλλο στο «Τριφύλλι». Ποιο είναι αυτό; Το κλίμα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα. Κυριολεκτικά, το κλίμα που υπάρχει φέτος στον Παναθηναϊκό συγκρίνεται μόνο με τις ένδοξες εποχές του Ζοτς!

Η αγκαλιά Σλούκα-Βιλντόζα που λέει τα πάντα για τον φετινό Παναθηναϊκό! Τι συνέβη λοιπόν στο ΟΑΚΑ: Όταν ο Λούκα Βιλντόζα έκανε την τρομερή πάσα πίσω από την πλάτη για το κάρφωμα και φάουλ του Λεσόρ κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Αργεντινός πανηγύρισε έξαλλα τη μεγάλη φάση που έφτιαξε. Τότε, ο πρώτος που πήγε πάνω του και τον αγκάλιασε αποθεώνοντάς τον, ήταν ο Κώστας Σλούκας!

Ο αρχηγός του «Εξάστερου» είναι το απόλυτα συνθετικό στοιχείο στα «πράσινα» αποδυτήρια. Ειδικά με τον Βιλντόζα και τα όσα έχει περάσει με τους τραυματισμούς του, ο Σλούκας έχει πέσει πάνω στον Αργεντινό, προσπαθώντας να του ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία, έτσι ώστε να βγάλει στο παρκέ (έστω και τώρα) τον πραγματικά καλό του εαυτό.

Όλα Πράσινα.