Η έλευση του Φατίχ Τερίμ έχει φέρει μια τεράστια και κομβική αλλαγή στον Παναθηναϊκό, σε σχέση με την εποχή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε την απόφαση μεσούσης της σεζόν να διώξει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και να φέρει στον Παναθηναϊκό τον Φατίχ Τερίμ, μια κίνηση που μέχρι τώρα τουλάχιστον δικαιώνει απόλυτα τον μεγαλομέτοχο της «πράσινης» ΠΑΕ.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, όπου ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, είναι οφθαλμοφανές ότι η έλευση του Τούρκου προπονητή έχει φέρει μια πολύ μεγάλη αλλαγή στη νοοτροπία της ομάδας.

Ο Γιοβάνοβιτς είχε πραγματικά έναν χαρακτήρα που σπανίζει στον χώρο του ποδοσφαίρου και αποτελούσε «κόσμημα» για όλη την χώρα. Καλώς ή κακώς όμως, το συγκεκριμένο άθλημα χρειάζεται και την… τρέλα του. Κι αυτή ο Φατίχ Τερίμ και οι συνεργάτες του την έχουν φέρει και με το παραπάνω στον Σύλλογο!

Οι παίκτες του «Τριφυλλιού» μοιάζουν να έχουν πολύ περισσότερη ένταση, πολύ μεγαλύτερο… τσαμπουκά. Το έδειξαν στην Τούμπα, το έδειξαν κόντρα στον Ολυμπιακό και το δείχνουν σε κάθε αναμέτρηση. Το δείχνει και ο ίδιος ο Τερίμ με τις αντιδράσεις του στον πάγκο, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την… παρολίγον σύρραξη των δύο πάγκων στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα.

Αυτό λοιπόν μοιάζει να είναι το μεγαλύτερο όφελος που έχει αποκομίσει ο Παναθηναϊκός από την αλλαγή στην άκρη του πάγκου του. Οι εποχές που η ομάδα… γυρνούσε και το άλλο μάγουλο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και το «Τριφύλλι» πλέον προκαλεί φόβο σε όλους!

Όλα Πράσινα.