Το Φύλλο Αγώνος της χτεσινής αναμέτρησης «καίει» τον Παναθηναϊκό, ενώ τονίζει ότι εξαντλήθηκε κάθε περιθώριο για την επανέναρξη του ματς.

Αποσπάσματα από τα όσα αναφέρονται:

«2.46 πριν το τέλος του Γ τετάρτου πέταξαν πυρσό στο προστατευτικό δίχτυ πίσω από τον πάγκο της Β ομάδας και κροτίδες Οπαδοί της Α ομάδας πέταξαν μπουκάλια με νερό στον πάγκο της Β ομάδας, τα οποία σταμάτησαν στο προστατευτικό δίχτυ.

Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική από τα καπνογόνα και δεν επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Και αποφασίσαμε την αποχώρηση των διαιτητών, των ομάδων, των κριτών και των παραγόντων στα αποδυτήρια.

Αμέσως με την παρουσία του Ταξίαρχου της Αστυνομίας κ. Αλεξανδρόπουλου Παναγιώτη και έναν εκπρόσωπο από κάθε ομάδα ζητήσαμε κατά πρώτων τη διασφάλιση όλων των συμμετοχόντων του αγώνα και παράλληλα δώσαμε εύλογο χρονικό διάστημα για την εκκένωση του γηπέδου από τους φιλάθλους. Μετά από 1:10΄και εφόσον εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και μετά την είσοδο των οπαδών της Α ομάδας στον αγωνιστικό χώρο και μετά από την επίσημη ενημέρωση παρουσία όλων των εμπλεκομένων, του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Σταύρου Ντίνου προκάλεσαν φθορές στον εξοπλισμό της γραμματείας. Ερωτηθής ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ για το αν υπάρχει εξοπλισμός για τη συνέχιση του αγών η απάντησή του ήταν αρνητική «ΟΧΙ».

Έχοντας υπόψιν όλα τα ανωτέρω και βάσει του άρθρου 20 του κανονισμού ο αγώνας διεκόπη με υπαιτιότητα της ομάδας Α με υτελικό σκορ 0-20».

Όλα Πράσινα.