Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημέρωσε τον κόσμο σχετικά με την άφιξη της αποστολής από το Βερολίνο και τις επόμενες ενέργειες.

Το «Τριφύλλι» κατέκτησε το ευρωπαϊκό με μια επιβλητική εμφάνιση κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον ο κόσμος είναι έτοιμος να αποθεώσει την αποστολή και να στήσει το δικό του… πάρτι.

Οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στην Ελλάδα στις 13:30 και θα εξέλθουν από την Πύλη 7 του «Ελ. Βενιζέλος», ενώ αμέσως μετά θα μεταβούν στο ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο, ώστε να πανηγυρίσουν με τον κόσμο τους.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού AKTOR, αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα με το τρόπαιο της Euroleague σήμερα στις 13.30 και θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Ακολούθως, θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο για να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους της την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού της τίτλου».

Η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού AKTOR, αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα με το τρόπαιο της Euroleague σήμερα στις 13.30 και θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Ακολούθως, θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ με ανοιχτό… pic.twitter.com/DnBb3xYWk4— Panathinaikos BC (@paobcgr) May 27, 2024

Όλα Πράσινα.