Ο Νικ Καλάθης μίλησε για τον ημιτελικό του Final-4, όπου θα αντιμετωπίσει το «Τριφύλλι». Αποστολή: Άρης Αντωνόπουλος και Χρήστος Δημόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

Για το ότι αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό: «Είναι τρελό. Είναι ωραίο πως ήρθαν τα πράγματα. Είμαι χαρούμενους για αυτούς και για εμάς που είμαστε στο Final-4. Είναι ένα σπουδαίο ζευγάρι».

Για το αν έχει λάβει μηνύματα από οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού: «Δεν έχω κοιτάξει στο instagram. Δε βλέπω τα μηνύματά μου».

Για το αν συνάντησε κάποιους παλιούς του συμπαίκτες: «Ναι μίλησα με ανθρώπους του Παναθηναϊκού και όλους τους φίλους μου».

Για τα κρίσιμα σουτ που σκόραρε: «Έχω πολύ αυτοπεποίθηση στις ικανότητές μου. Αν είμαι ελεύθερος θα σουτάρω. Έχω αυτοπεποίθηση σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου».

Για το Final Four: «Στο Final-4 εμπλέκεται η τύχη και τα μικρά πράγματα. Μικρά πράγματα μπορούν να σε κάνουν να κερδίσεις ένα παιχνίδι, μικρά πράγματα μπορούν να σε κάνουν να το χάσεις. Είναι μικρά πράγματα και είναι ένα παιχνίδι. Πέρυσι ένα σουτ άλλαξε τα πάντα».

Όλα Πράσινα.