Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως το ματς με την Βιλερμπάν δεν θα είναι εύκολο και εξήγησε πώς άπαντες πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τον αγώνα με τη Βιλερμπάν και πώς περιμένει ο ίδιος αυτό το παιχνίδι: «Για εμένα, το ματς με τη Βιλερμπάν είναι πιο επικίνδυνο από το παιχνίδι της Μαδρίτης. Αν ηττηθείς στη Μαδρίτη θα μετρήσει στη βαθμολογία, αλλά όλοι θα αγωνιστούν εκεί. Εμείς πήραμε μια… επιπλέον νίκη στην έδρα της Ρεάλ. Όμως, αν χάσεις στην έδρα σου από τη Βιλερμπάν, θα υποστείς μεγάλη ζημιά σε όλα τα παιχνίδια που έχεις δώσει μέχρι τώρα. Είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Βέβαια, δεν βρίσκεται στη ζώνη των Play-Offs, όμως ο Νάντο ντε Κολό επέστρεψε ύστερα από έναν μεγάλο τραυματισμό και ξέρουμε ποιος είναι ο Ντε Κολό. Είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Βιλερμπάν. Ο Λοβέρν είναι ένας από τους ψηλούς που σημειώνουν τους περισσότερους πόντους στην Euroleague και επίσης υπάρχουν παίκτες όπως ο Καμπαρό ή ο ύψους 2.21μ. Φαλ, κάτω από τη στεφάνη. Για εμένα έχουν ένα πολύ καλό ρόστερ. Πράγματι, είχαν προβλήματα μέσα στη σεζόν και δεν βρίσκονται στη ζώνη των Play-Offs, αλλά θα έρθουν χωρίς άγχος για να νικήσουν. 

Επίσης, θα είναι επικίνδυνο γιατί νομίζω πως όλοι είναι πολύ χαλαροί. Η ομάδα, το επιτελείο, νομίζω και ο κόσμος, όλοι είναι χαλαροί ενόψει αυτού του αγώνα γιατί θεωρούν πως θα είναι ένα εύκολο ματς για εμάς. Όμως, τίποτα δεν είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά. Η ομάδα, το επιτελείο, εμείς και σίγουρα και ο κόσμος. Σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει στην έδρα μας το κοινό είχε τεράστια συνεισφορά. Είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για την τελική ευθεία της Euroleague και για το αν το «τριφύλλι» στοχεύει στο 7/7: «Πρέπει να βλέπουμε τα παιχνίδια ένα – ένα, βήμα – βήμα. Η πραγματικότητα είναι πως πρέπει πρώτα από όλα να πάρουμε όλα τα ματς στην έδρα μας. Αύριο είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και αυτό θα πρέπει να σκεφτόμαστε. Φυσικά, στη συνέχεια θα σκεφτούμε και για τα υπόλοιπα».

Όλα Πράσινα.