Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολίασε το ντέρμπι της Τούμπας και εξήγησε πως το «Τριφύλλι» αποτελεί πλέον μια ομάδα που αρνείται… πεισματικά να χάσει βαθμούς!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην «Super Μπάλα Live»:

«Έχουμε μια ομάδα που αρνείται να χάσει βαθμούς, αυτός είναι ο Παναθηναϊκός! Όταν κάτι αρχίσει να επαναλαμβάνεται, το πιστεύεις όλο και περισσότερο. Όπως πολλές φορές συμβαίνει αρνητικά αυτό, συμβαίνει και το ανάποδο.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολλή πίστη! Αυτή ξεκινάει από το γεγονός ότι δέχεται δύσκολα γκολ. Μοιάζει πάρα πολύ με τον περσινό αμυντικό όσο περνάει ο καιρός. Ακόμα και η σύνθεση της μεσαίας γραμμής με τους τρεις αμυντικούς χαφ, είναι παίκτες μαχητές που πάνε την ομάδα μπροστά.

Το παιχνίδι είχε μια δραματική ομορφιά, διότι στο δεύτερο ημίχρονο συνέβη κάτι πολύ σπάνιο σε ελληνικό ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ πίεσε τον Παναθηναϊκό για ένα πολύ μεγάλο διάστημα μέχρι την ισοφάριση του Αουγκούστο, χωρίς φάσεις. Δεν έκανε φάσεις, παρά τις αλλαγές και το ότι πήρε το κέντρο.

Μετά το γκολ του Ιωαννίδη υπήρχαν και φάσεις, αλλά το… νταηλίκι ήταν ίδιο. Αυτό μας έδωσε ένα παιχνίδι που ήταν από τα πιο δραματικά στο ζήτημα της θέλησης από τα καλύτερα που έχουμε δει φέτος».

Όλα Πράσινα.