Ο Αντώνης Καρπετόπουλος παρέθεσε την δική του άποψη, για τους λόγους για τους οποίους ο Παναθηναϊκός δεν… κυνήγησε μεγαλύτερη αναβολή απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην «SportDay»:

«Πολύς κόσμος άκουσε σε όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στο Καραϊσκάκη μετά το τέλος του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 μία κατάθεση ψυχής. Ο κόουτς του “τριφυλλιού”, που είναι πολύ προσεκτικός στα λόγια του, είπε πως ντρέπεται να δει τους παίκτες του διότι ήταν αυτός που ανέλαβε την ευθύνη να κατέβει ο Παναθηναϊκός στο ματς.

Είπε ότι σιχαίνεται τον εαυτό του επειδή πήρε μέρος κι αυτός σε κάτι που χαρακτήρισε “κοροϊδία και πως, αν και νιώθει περήφανος για όσα έκαναν οι παίκτες του, αισθάνεται άσχημα… Είναι δικαιολογίες όλα αυτά; Δεν το πιστεύω. Είναι απλά η τίμια θέση του προπονητή του Παναθηναϊκού για όσα έγιναν αυτές τις μέρες. Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα: ο Γιοβάνοβιτς επικαλείται στην πραγματικότητα το φερ πλέι σε μία χώρα που αυτό δεν υπάρχει. 

Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έκανε την παραμικρή φασαρία πριν το ματς, επιδιώκοντας μία, ας πούμε, εβδομαδιαία αναβολή του; Νομίζω για δύο λόγους. Ο πρώτος, επειδή αν το θέμα της αναβολής κατέληγε σε ψηφοφορία στη Σούπερ Λίγκα, δύσκολα η απόφαση θα ήταν υπέρ του… Μία ήττα σε θεσμικό επίπεδο θα έκανε μάλλον κακό στο ηθικό της ομάδας, που θα έμοιαζε εξαναγκασμένη να αγωνιστεί. Σωστά ο Παναθηναϊκός προτίμησε να πάει στο Καραϊσκάκη με δική του απόφαση.

Ο δεύτερος είναι ότι η αναβολή θα σήμαινε ότι το ματς θα γινόταν χωρίς τον Μπριχ, αλλά με Έλληνα διαιτητή και η εικόνα του Φωτιά, που στο “Βικελίδης” κοιτούσε το μόνιτορ του VAR για να δώσει στον Άρη το πιο καθαρό πέναλτι της σεζόν, είναι όλη η ανησυχητική και τραγική εικόνα της ελληνικής διαιτησίας».

Όλα Πράσινα.