Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολίασε την πρωτιά του Παναθηναϊκού στην Stoiximan Super League κι αναφέρθηκε στην… ιδιαιτερότητα της δεύτερης φάσης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην εκπομπή «Super Μπάλα Live»:

«Ο Παναθηναϊκός δικαίως τερματίζει πρώτος, αυτό είναι το σημαντικό. Δικαίως τερματίζει πρώτος γιατί ο μεγάλος πρώτος του γύρος τον βοήθησε να… κρύψει τον μέτριο δεύτερο γύρο. Ήταν πολύ μεγάλος ο πρώτος του γύρος! Μιλάμε για 12 νίκες σε 13 παιχνίδια.

Από εδώ και πέρα, ποιο είναι το θέμα του Παναθηναϊκού; Μπαίνει σε ένα κεφάλαιο. Στο κεφάλαιο που λέει ότι δεν παίζουμε πια κοιτώντας την βαθμολογία, αλλά παίζουμε κοιτώντας τον αντίπαλο. Γιατί τα ματς δεν είναι απλώς ντέρμπι, μπορεί να είναι και σαν νοκ-άουτ παιχνίδια κάποια στιγμή.

Δηλαδή μπορεί να βρεθεί μπροστά στην ανάγκη να πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει ένα παιχνίδι για να μείνει πρώτος ή για να ξεφύγει. Αυτό το “οπωσδήποτε”, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στο Πρωτάθλημα, δεν το είχε. Ήταν από την αρχή “αεράτος”, κέρδιζε το ένα παιχνίδι μετά το άλλο, έκανε διαφορές.

Τώρα μπαίνει σε μια διαδικασία περίεργη. Γιατί αν μπορεί να βρεις ένα ψεγάδι στο Πρωτάθλημα που έκανε ο Παναθηναϊκός είναι ότι στα ντέρμπι η συγκομιδή του ήταν χαμηλή. Και μάλιστα η τελευταία του νίκη είναι στον πρώτο γύρο».

Όλα Πράσινα.