Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολίασε τον αποψινό τελικό του ΟΑΚΑ και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει πολλές πιθανότητες νίκης.

Αναλυτικά τα όσα γράφει στην «SportDay»:

«Είναι νομίζω προφανές πως αν δεν αγωνιστεί ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος δεν πήρε μέρος στις τρεις τελευταίες προπονήσεις του Ολυμπιακού εξαιτίας μίας γαστρεντερίτιδας, η πιθανότητα νίκης του Παναθηναϊκού απόψε είναι τεράστια. Όχι μόνο διότι ο Σλούκας παραμένει καθοριστικότατος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά και επειδή δεν υπάρχει αντικαταστάτης του. Ο Σλούκας έχει λείψει φέτος σε κάμποσα ματς, αλλά υπήρχε ο Κάναν στο ρόστερ. Η απουσία του Κάναν θα υποχρεώσει τον Γουόκαπ κυρίως να μείνει στο γήπεδο όσο αντέξει.

Για τον Μπαρτζώκα ελλοχεύει μάλιστα ο κίνδυνος ο Αμερικάνος να πληρώσει το αποψινό ξόδεμα δυνάμεων και στο επόμενο παιχνίδι που είναι στο πρόγραμμα δυόμισι μόλις μέρες αργότερα. Κι αν ακόμα ωστόσο ο Σλούκας σφίξει τα δόντια και αγωνιστεί (όπως συνέβη στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής) και πάλι δεν είναι δεδομένο ότι η παρουσία του θα λύσει τα προβλήματα του Ολυμπιακού, που είναι πολλά…

Όπως εγώ καταλαβαίνω το πράγμα ο Παναθηναϊκός μπορεί κερδίζοντας πειστικά να αλλάξει όλη την ιστορία της σειράς: να βρει όχι απλώς μία νίκη, αλλά μία ένεση αυτοπεποίθησης . Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του Σερέλη έχει μόνο ένα πρόβλημα τεράστιο – αλλά μόνο ένα. Λέγεται Μουστάφα Φαλ. Ο ψηλός του Ολυμπιακού έχοντας πάρει τον αέρα του Παπαγιάννη και του Γκουντάιτις μοιάζει Ταβάρες».

Όλα Πράσινα.