Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολίασε την αποχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη και τον τρόπο που αυτή επηρεάζει τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην «SportDay»:

«Η αξιολόγηση γίνεται ακόμα δυσκολότερη στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, αν ασχοληθείς με την ίδια την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχουν απλώς διαφωνίες, αλλά κάθετες διαιρέσεις- υπάρχουν δηλαδή αυτοί που βλέπουν τον Παναθηναϊκό ως μία ομάδα αποτελεσματικότατη και σχεδόν ηρωική και αυτοί που τον θεωρούν παραγωγικά πολύ φτωχό.

Για να είμαι ειλικρινής πιστεύω πως ο Γιοβάνοβιτς ανήκε σε αυτός που βλέπουν το μπουκάλι μισογεμάτο… Αν κάτι έλειπε από τον φετινό Παναθηναϊκό, ήταν η ποιότητα, δηλαδή οι παίκτες που θα του επιτρέψουν να κερδίζει πιο εύκολα. Κυρίως οι χαφ. 

Αν ο Κουρμπέλης έμενε, ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα άλλαζε κάτι στη μεσαία γραμμή του. Η τριάδα Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Τσέριν στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς είναι το μυστικό της καλής φετινής παρουσίας. Τον κόουτς του Παναθηναϊκού μού φαίνεται πως όλο αυτόν τον καιρό τον απασχολεί πιο πολύ η επιστροφή του Αϊτόρ, παρά η προσθήκη κάποιου χαφ.

Αν κάτι τέτοιο συνέβαινε, θα συνέβαινε επειδή Παναθηναϊκός και Μπερνάρ θα χώριζαν: το ενδιαφέρον για τον Λινγκρ π.χ. έχει να κάνει με αυτό. Αλλά ο νέος Παναθηναϊκός θα έμοιαζε πολύ με τον προηγούμενο: τώρα αυτό δεν μπορεί να γίνει. Η φυγή του Κουρμπέλη δεν είναι λόγος πανηγυριών. Αλλά βάζει στον Γιοβάνοβιτς την υποχρέωση να φτιάξει μία ομάδα σίγουρα διαφορετική. Αυτό εμένα δεν μου μοιάζει κακή είδηση».

Όλα Πράσινα.