Ο Γιώργος Κασναφέρης σχολίασε την διαιτησία του Νταμπάνοβιτς στο αθηναϊκό ντέρμπι αλλά και το αίτημα των ομάδων για Elite διαιτητές.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Πιο πιθανό είναι να βγάλω εγώ μαλλιά παρά να ολοκληρωθούν τα Stoiximan Super League Playoffs. Κάθε μέρα έχει και μία έκπληξη, είναι τραγέλαφος όλο αυτό, που συμβαίνει, και στην πάνω, αλλά και την κάτω κατηγορία. Εγώ προσωπικά δεν έχω ζήσει τέτοια τοξικότητα, υπάρχει ανυπαρξία των θεσμικών παραγόντων και ο καθένας τραβάει το σχοινί χωρίς να τους νοιάζει για τους άλλους».

Για το αίτημα για Elite διαιτητές: «Όλοι οι άλλοι δεν μας κάνουν, θέλουν Elite  από έξι χώρες, μιλάμε για παραλογισμό στον ύψιστο βαθμό. Ποιοι είμαστε και να το απαιτήσουμε σε μία χώρα… μπανανία; Δηλαδή τι θα κάνουμε όταν οι ομάδες μας θα παίξουν ευρωπαϊκές διοργανώσεις; Θα ζητούν από την UEFA να βάλει μόνο από έξι χώρες;

Αντί να καθίσουμε κάτω και να βρεθεί μία φόρμουλα λέμε όχι, θα γίνει αυτό που θέλουμε εμείς και φταίνε και οι Έλληνες διαιτητές που θα πρέπει να πούνε, ”δεν μας θέλετε; δεν παίζουμε ούτε στα Stoiximan Super League Playouts”, έτσι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει ελληνική διαιτησία. Επίσης νοιάζει μόνο τους μεγάλους να υπάρχουν ξένοι στα Stoiximan Super League Playoffs λες και οι ομάδες που παίζουν για τον υποβιβασμό δεν έχουν αξία. Μπορεί ο Σιδηρόπουλος να πάει στο Euro 2024 και να τον βάζουν να παίξει Κηφισιά-Απόλλων Σμύρνης και να μην τον βάζουν στα ντέρμπι;».

Για τον Νταμπάνοβιτς: «Ήταν τραγικός, δεν ήξερε τι ήθελε να αποδώσει, ας πούμε στην τελευταία φάση προσπαθούσε να βρει πέναλτι. Φαινόταν να τα έχει χαμένα και ήταν ανεπαρκής για αυτό το επίπεδο. Τώρα τι έγινε που πήρε κακή βαθμολογία, πήρε 4.500 ευρώ και επέστρεψε στο Μαυροβούνιο».
Όλα Πράσινα.